DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Vítejte na foru - predstavte se prosim .. (ZACNETE ZDE)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
hugo DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Taky zdravim.. mam softpad tak mesic a bavi me to, hraju denne 20songu jen pro zababu... basic obtiznost 4-5 Razz na boso ... ted jsem sosl asi 4gb pisnicek tam to musim cele proskakat a protridit Very Happy

Jinak jsem koukal na par videi naty tezsi obtiznosti a maji muj obdiv.. to ja nestiham uz ani zrakem Razz
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele hugoOdeslat soukromou zprávu
Ki[R]o DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Vítám nového příznivce DDRka.

Welcome
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Ki[R]oOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Wizardy DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Zdravím, jsem Wizardy a DDR jsem začal hrát na FF 2008
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele WizardyOdeslat soukromou zprávu
Rajče DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Sakra, Kaily, tys mě předběhl XD Tak nazdar, já jsem Rajče, mám doma asi měsíc a půl Impacta a já nevim, co ještě ^^ Pár lidí osud mě potkalo na FF 2008 a musim se pochlubit...tam jsem postoupila na Hardy 7 XD no...to je asi tak všechno...otázky? XD
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele RajčeOdeslat soukromou zprávuICQ
Richi DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Rajče napsal:
Sakra, Kaily, tys mě předběhl XD Tak nazdar, já jsem Rajče, mám doma asi měsíc a půl Impacta a já nevim, co ještě ^^ Pár lidí osud mě potkalo na FF 2008 a musim se pochlubit...tam jsem postoupila na Hardy 7 XD no...to je asi tak všechno...otázky? XD

Zdravím tě Smile , čtu hardy 7 , to je moc pěkné Smile , otázku bych měl , kde jsi přišla k tak originalnímu nicku Very Happy
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele RichiOdeslat soukromou zprávuICQ
Rajče DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Richi napsal:
Rajče napsal:

Zdravím tě Smile , čtu hardy 7 , to je moc pěkné Smile , otázku bych měl , kde jsi přišla k tak originalnímu nicku Very Happy

ROFL Klid, ještě mi říkaj Kečup XD jinak je to z jména na hocz, kde jsem pod jménem Rachel ^^
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele RajčeOdeslat soukromou zprávuICQ
čau
Guitarplayer DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Zdravim sem sem a v pondělí si du pro placku Twisted Evil
(potřebuju shodit pár kilo tak 10 aspoň)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele GuitarplayerOdeslat soukromou zprávuICQ
Jump DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Cau lidi,

na zacatku cervence sem se pridal do rad zavislaku. 2 tydny sem (velmi) tvrde paril stepmanii na tx2501. Pak jsem na tu tvrdost doplatil a dalsi 2 tydny byla kvuli zraneni nohy nucena pauza. Smile Ted hraju obden, co mi noha dovoli a skilluju a skilluju. Smile
Doufam, ze se dostanu na nejaky blizky sraz a kouknu na vas.

Jinak sem z prahy (vetsinou) a ze severnich cech (vikendy) a sem pripraven komukoliv dokazat, ze sem lepsi. Very Happy To ale, az se to naucim Wink
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele JumpOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
nazdarek!

ani nevim co rict....vitej mezi nami. tady na tebe zergove asi nevybehnou^_^
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
SHaitan DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Hola, dalsi novacek se hlasi do vasich rad...
Jsem z Olomouce, 27 let...
Impacta mam neco pres mesic, k tomu stepmanii a nejakych 16 gb songu, co jsem natahal z torrentu. Skacu denne pripadne obden pokud to nejde aneb regulerni zavislost ^_^
Diky Ozzymu, ktery mi o tehle zavislosti rekl. Kdyz tak nad tim premyslim, tak k cajovnam a fantasy me take privedl on. Tedy za jeho ciny nehynouci slava a nikdy nekoncici prisun mladych panen necht jej provazi...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SHaitanOdeslat soukromou zprávuICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Vítejte na foru - predstavte se prosim .. (ZACNETE ZDE)