|
| nastaveni stepmanie | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 1.leden 2005, 4:43 |
|
|
|
(viz ICQ)
Beginnera das po startu hry .. proste ho vyberes, nebo ve vyberu songu das 2x sipku (nahoru nebo dolu). Jen bacha, song musi mit na beginnera sipky, kdyz nema, da ti easy .. a kdyz pak des na dalsi song kterej benniera ma, zase ti to tam hodi.
Ticky .. po zvoleni pisnicky enter, dostanes se do menu
(nastaveni rychlosti a tak), to jednou odentruj a v dalsi to je.
A ted du spat
|
|
| DDR PADy | |
| Re: DDR PADy | |
| Re: DDR PADy | |
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| Podrobnější návod na stepmanii? | |
| Re: Podrobnější návod na stepmanii? | |
| Re: Podrobnější návod na stepmanii? | |
Lyndee
Uživatel
|
Zaslal: pá, 22.červenec 2005, 21:04 |
|
|
|
citace: | Je tady ... hlavne je nejdulezitejsi zapnout event mode coz zrusi ty 3 stage |
Prima, pomohlo, díky. Nicméně nějaký ještě podrobnější by nebyl? Některé ty volby jsou naprosto nepochopitelné :%
Asi budu teď nejakou dobu luštit ty možnosti, tak prosím promiňte tupé dotazy - koneckonců co byste čekali od právníka, žeano :
1. zajímal by mě zajímal vztah mezi nastavením na začátku (tj. beginner atd) a volbou tlapek před konkrétní písničkou - přijde mi, že to nabízí furt stejné možnosti, at už tam jsi jako beginner nebo jako to druhé (light?).. a boduje to pak stejně nebo ne?
2. Nedaří se mi nastavit, aby si to pamatovalo, že jsem to já - Lyndee.
3. Na conu tam někdo nějak zapínal tleskání do rytmu - jak?
4. obrázek s výsledky po skončení songu vyloudím jak?
|
|
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: pá, 22.červenec 2005, 21:18 |
|
|
|
takzeeee:
ad 1,
boduje to stejne, nastaveni je jen tak aby se nereklo, stejne si to zmenis na lehci na tezsi
ad 2,
tohle je v profile options, vytvoris profil, a nastavis ho na player 1 (sipkama doleva doprava se browsujou profily)
ad 3,
behem songu F7 - bacha na ostatni klavesy, jsou taky funkcni
ad 4,
ten tam je defaultne ne? nebo mas na mysli nejaky special skin?
a nebo mas vypnute event
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |