Mozna uz to tady bylo ale nemohl sem to najit...
Jak resite "ujizdeni" pady... zatizil jsem ho zidli ale to nestaci a obcas se posune pod ni a to se pak vcelku blbe hraje... Jina lepsi nez samotny
No resime to bud lidma co drzi, knihama mangy, kartonama pity, molitanem, izolepou, zvykneme se, nezvykneme si a pak dolujeme pad protoze se obmotal okolo nohy u postele .. takze asi tak
myslim soft (proto jsem to dal mezi soft pady)... ja jenom ze jestli neni nejaky fakt pekelny uchyceni... premejsli o prilepeni suchyho zipu na druhou stranu ignitionu... (mam koberec)
hmmm... a posouvani padu na arkade....
Jooo u ignitionu me posouvani (me teda spis nataceni ) taky celkem vadi ... ja to ani nijak neresim, beru to jako dalsi mod co se neda vypnout ( ono je to celkem sranda si pamatovat, o kolik se ten pad natocil a potom v mozku pricitat ten offset k vychozi poloze - muj rekord je skoro 90 stupnu, pak uz se to seklo o kabel )
Zaslal: po, 12.prosinec 2005, 11:49
Mate problemy tohle uz je davno vyresene, staci takovej protiskluzovej filc co se dava pod behouny kdyz prijedou do hotelu hlavouni za dva metry jsem dal v kobercich asi 100,- Jinak se da pouzit taky takovej ten protiskluzovej do koupelen a vubec
Je to jen na tobe, pod soft je lepsi ten filc, pod hard ta koupelnova vec.
Zaslal: st, 14.prosinec 2005, 13:17
Filc je takove ehm no jak to rict, tkanina s jemnym vlasem roztrepenym, a ten specificky navic ma nejake zpetne hacky tak jakoby lepi
A ta vec do koupelen, vypada jak podnozka do auta, nebo velice podobne, ma to obdelnikove schody z profilu, ta vec gumova mrizkovana je taky varianta, ale moc se mi pod softpad neosvedcila.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.