Tak pátky nejsou u mě problém ale musím si to naplánovat v práci tak kdyžtak u nás je postel volná ja uplne zapomela ze tuto sobotu nemuzu, mamca totiz slavi narozky
Tak udejte nejaky terminy kdo by kdy moh at se tak nejak sejdem dohromady...a podle toho neco vyberem
Aha, no tak jeste patky, ale to koncim skolu v sest, abych se pak taky dostala domu jeste
U nas je taky volne misto na prespani, takze se nemusis bat, ze bys musela prespavat nekde v parku
Ja bych mohla nejdriv nejspis toho jedenacteho, do te doby mam od doktorky nakazany klidovy rezim.
zdny termin se vam nelibi. Tak dejte nejaky svuj
Jen za me se primlouvam za nejaky vikend, svatek nebo proste volno, protoze uz nemam zadnou dovolenou...
Ale dalo by se teoreticky i pres tyden vecer na otocku, vsak ja dojedu. Daleko to neni.
Vcera sem se byla podivat do te skautske klubovny, kde sme meli DDR Tour pred dvema roky a byla sem mile prekvapena. Klubovna tam porad je, propujceni prostor se nebrani a dostala sem kontakt
Takze az budeme mit nejake datum, pokusim se dojednat prostor (staci nam jedna mistnost), at nerusime nikoho doma. Nepredpokladam, ze nas tam bude 30 jako pri Tour
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.