Takže jak je asi vidět z názvu topicu, moc rád bych dal dohromady partičku lidí za účelem stavbu padů nebo i jiného zla...
Celá akce závisí na Molík (stejně jako prípadné datum stavby), proto ji držme palce..
Co se týče ostatního..
Stejně jako inule bych vybral zálohu, skoupil materiál, zajistil dopravu na místo a vesele by se stavělo..
Až na pár drobností stejná konstrukce jako minule - jenom místo alobalu/folie plechy a místo lina lino nebo co si kdo zajistí..
Ohledně toho zajišťování asi udělám to samé i pro koberec, sehnat nějaký ten odřezek naní zas takový problém (a když tohjo budete mít více tak to potom můžete prodat ostatním co se na to vykašlou a na poslední chvíli zjistí že by koberec taky chtěli)
jinak taťka by mohl u firemních klempířů zajistit veškeré plechy (velké i malé) včetně střihů (logicky) - IMHO to vyjde levněji jak Ferona (akorát se pro to bude muset zajet..)
Tak mi pls řekněte co kdo na to (i když se to týká spíš mňangačičáků).. ale je dost možné že si toto přečte i někdo kdo se zatím na fóru nějak neprojevil
EDIT: takze jsem se znovu ptal tatky a tabule 0.5 pozinku 1x2 metry stoji okolo 300 (z toho by se delaly ty kontakty, muzete pocitat pulku desky / pad (zalezi na velikosti kontaktu logicky..))
Pro 1mm mi tatka rekl at pocitam z cenou cca dvojnasobnou..
Strihy se nepocitaji (strihne to tatkza zadarmo)
Ted si uz jen nevzpominam za kolik ze to bylo ve Ferone, ale rekl bych ze to bylo drazi (800 neco za tabuli i se strihama ? nerad bych kecal..)