|
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: st, 18.červenec 2007, 19:21 |
|
|
|
jo, uz jsem na nejake 140. strane... a zatim je to az nebezpecne chytlave. Stylem "jeste jednu kapitolu a jdu spat" jsem dlouho nic necetl. Naposledy neco od Mievilla nebo Murakamiho. Jenom se bojim, jaky potom musi byt Musashi, jestli je jeste lepsi, nez tohle.
Ale na nejake overall zhodnoceni si radeji pockam az to doctu...
EDIT: Jenom skoda, ze prekladatel nekdy ujede do podivnych anglistickych patvaru, jako treba doslovne prelozeni idiomu. Ale nestava se to nastesti moc casto a u osmiset strankove bichle se clovek ani nemuze divit.
EDIT2: Zvlast kdyz nekdo vytvari anglisticke patvary od rana do vecera jako ja...
EDIT3: zvlast kdyz se nekdy z normalni vety vytvori patvar v me hlave a pak pri novem precteni vety zjistim, ze kecam.
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: st, 25.červenec 2007, 12:51 |
|
|
|
Hmm, vlastně je to docela smutný. Mě k tomu vyplynula conclusion "vědění je mrzutá věc, pokud ho nedoprovází možnost s ním něják efektivně naložit". Jako já se považuji za člověka, který má docela přehled. A tento článek je 2 roky starý a slyšel jsem o tom poprvé. Kolik lidí co na věci mohou něco změnit to ví? Pramálo, zda-li vůbec někdo. A stejně se hrabou spíš za penězma a budoucnost je nezajímá. A zatím mezi obyčejnými lidmi, kdo alespoň trochu ekologicky smýšlí je téměř za exota. A je to zvláštní. Že lidi nesoucítí třeba s týranými zvířaty, nebo s hladovějící afrikou, to bych asi pochopil, konec konců jich se to bezprostředně netýká. Ale když jim jde o vlastní kejhák? A do toho všeho tendle Klaus, kterého jsem považoval za celkem rozumného člověka a on si klidně vesele prohlásí klimatické změny za pohádku. Waaah už jsem do toho zase moc zabředl.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |