DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Mam problem s padem - stavba
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Filip-san DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 23.02.2005
Příspěvky: 248
Bydliště: Praha-Chodov
Citovat
Je to asi takhle... na gamepadu jsou tlacitka - na tom tistaku se skladaji ze dvou casti ,(z nihz jedna je zem), ktere se spojuji takovyv vodivym materialem stisknutim tlacitka... v nasem pripade je potreba, aby pro vsechna tlacitka byla jenom 1 zem (jsou gamepady, ktere jsou zarizene jinak - pozor na to)

Od tech casti na tistaku (tech ne-zemi Razz) se vyvede dratek (musi se na ten tistak priletovat pajkou) a ten se poitom pripaji na druhem konci k tem deskam.. nakonec se pripaji zeme na velikou desku nahore

snad je to tak pochopitelne
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Filip-sanOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Filip-san DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 23.02.2005
Příspěvky: 248
Bydliště: Praha-Chodov
Citovat
detail na ten tistak


Vsimni si, ze ta velka zelena plocha (vpravo nahore) je rozvedena ke vsem tlacitkum zprava - to je zem (pod tou zelenou je normalne velika jakoby zelezna ploska - na tu se paji), zatimco z leve strany kazdeho tlacitka je mala ploska, kam se da napajet drat



Takhle to vypada ve vysledku

Pkud prolezes cely topic o hardpadech tak se vse dozvis
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Filip-sanOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Adamda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 14.11.2005
Příspěvky: 12
Citovat
dobry ja jsem to napostoval kamosovi kterej dela prvni rok elektro a prej uz vi jak na to tak doufam ze to opravdu vi:)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdamdaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
peterxxl DDR portal
Anonymní

Citovat
na to ani neni potreba elektro

zapojeni je uplne easy pokud si sezenes vhodny gamepad... treba jako ma filipsan


proste dotykove spinace dance padu pripojis na desticu gamepadu

kdyz si vezmes karton papirovy krabice, gamepad za 75 korun (pry v levnych knihach), 4 kusy alobalu 25*25cm, izolepu, jednu alobalovou kulicku a par dratu tak to mas skoro zadarmo a hotove za hodinku... pak to muzes vylepsovat kdyz ti to bude fungovat tak ze si koupis drevenou desku, zeleznou desku, lino...a dalsi casti podle tech navodu co jsou tu na foru.... proste zkus delat pokusy... gamepadu se stjne nic nestane a muzes ho pak pouzit u jinyho lepsiho padu.... proste neboj se pokusovat... nevim co na ty stavbe padu vidis tak tezkeho... rekni sam, nemel bys vetsi radost kdybys skakal na svym padu udelanym jak se ti libi nez na nekym udelanem treba za 1500,-....?

tim te samozrejme nechci odrazovat od koupe pokud se na to fakt necitis.... ale zkus to promyslet...

az si sezenu nejakyho dodavatele tech zemnicich desek tak ti klidne udelam pad treba za 1000, i s 9 aktivnimi plochami, ale zatim tu nemam nikoho

takze, zkus se alespon pokusit to udelat...tot ma rada... doufam ze to nevezmes zle
Adamda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 14.11.2005
Příspěvky: 12
Citovat
peterxxl napsal:
na to ani neni potreba elektro

zapojeni je uplne easy pokud si sezenes vhodny gamepad... treba jako ma filipsan

proste dotykove spinace dance padu pripojis na desticu gamepadu

kdyz si vezmes karton papirovy krabice, gamepad za 75 korun (pry v levnych knihach), 4 kusy alobalu 25*25cm, izolepu, jednu alobalovou kulicku a par dratu tak to mas skoro zadarmo a hotove za hodinku... pak to muzes vylepsovat kdyz ti to bude fungovat tak ze si koupis drevenou desku, zeleznou desku, lino...a dalsi casti podle tech navodu co jsou tu na foru.... proste zkus delat pokusy... gamepadu se stjne nic nestane a muzes ho pak pouzit u jinyho lepsiho padu.... proste neboj se pokusovat... nevim co na ty stavbe padu vidis tak tezkeho... rekni sam, nemel bys vetsi radost kdybys skakal na svym padu udelanym jak se ti libi nez na nekym udelanem treba za 1500,-....?

tim te samozrejme nechci odrazovat od koupe pokud se na to fakt necitis.... ale zkus to promyslet...

az si sezenu nejakyho dodavatele tech zemnicich desek tak ti klidne udelam pad treba za 1000, i s 9 aktivnimi plochami, ale zatim tu nemam nikoho

takze, zkus se alespon pokusit to udelat...tot ma rada... doufam ze to nevezmes zle


v pohode:) problem je ze ja stale nechapu to jak se ten spinac sepne pri tom doslapnuti na ty zelezne desky... asi jsem fakt blbej...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdamdaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
peterxxl DDR portal
Anonymní

Citovat
slapes na zeeznou desku... ta je pripojena na tu zm...tj je spolecna pro vsechny... pak je tam 4-9 kontaktnich ploch, kazda ploska je pripojena na jedno tlacitko na gamepadu... takze kdyz na to dupnes v urcitem miste tak se deska prohne a dotkne se kontaktni plosky... tim se to sepne...

chapes?
Adamda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 14.11.2005
Příspěvky: 12
Citovat
jo uz jo... cili ten spinac z toho gamepadu je nejakej plisek ci cudlik?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdamdaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
peterxxl DDR portal
Anonymní

Citovat
game pad funguje nasedovne... je tam takova mrizka, jak vidis na obrazku... ta je slozena ze dvou cesticek ktere nejsou propojene...
a propojuje je prave tn gumovy cudlik ktery mackas... ten ma na svem dolejsku vodivy cudlik

schematicky

kód:

nezmackle>
     |
   -----
___o   o____

zmackle>
     |
___o---o____


chapes?
peterxxl DDR portal
Anonymní

Citovat
takze to napajis tam jak to ma filipsan na ty fotce... k tem cestickam co vedou od te mrizky...

ty jsi nikdy nevidel rozebrany ovladac od TV, gamepad, kalkulacku, digihru nebo tak neco??
Adamda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 14.11.2005
Příspěvky: 12
Citovat
hmm jo konecne:) jsem fakt natvrdlej....
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AdamdaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lolita DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 11.07.2005
Příspěvky: 42
Citovat
[quote="Filip-san"]Samozrejme mas moznost si koupit pad od trina, popripade objednat si Softpad (ktery pro zacatecnika staci - navic pokud by te to prestalo bavit tak bys potom nelitoval toho, ze si do toho vrazil tolik penez nebo zes vrazil tolik penez do tezke desky). Samozrejem v obou pripadech bys mel celkem realnou nadeji ten pad pozdeji prodat[/quote]On teda ten softpad vyde imho draz nez na 900 - jako i s redukci, dopravou (nebo u nas je to taky tak 899 za hadru asi ... a to sem ani nenasel zadnej internetovej obchod kde by ho meli v nabidce Mad) atd..
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele LolitaOdeslat soukromou zprávu
8BB76E1 DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 24.11.2005
Příspěvky: 5
Bydliště: 大阪府
Citovat
Ahoj. Mel bych takovy dotaz, co se tyce materialu pouziteho na elektrody - vim, ze jste pouzivali treba dural, ale nezkousel jste nekdo nerez? Nevim, jestli by to slo - co se tyce vlastnosti duralu a nerezu - co by bylo vhodnejsi...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele 8BB76E1Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

Filip-san DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 23.02.2005
Příspěvky: 248
Bydliště: Praha-Chodov
Citovat
8BB76E1 napsal:
Ahoj. Mel bych takovy dotaz, co se tyce materialu pouziteho na elektrody - vim, ze jste pouzivali treba dural, ale nezkousel jste nekdo nerez? Nevim, jestli by to slo - co se tyce vlastnosti duralu a nerezu - co by bylo vhodnejsi...


Ja mam dobre zkusenosti s pozinkem 0,8 mm..

Jinak na ty dolni muzes dat prakticky cokoliv co vede..
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Filip-sanOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
8BB76E1 DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 24.11.2005
Příspěvky: 5
Bydliště: 大阪府
Citovat
Filip-san napsal:


Ja mam dobre zkusenosti s pozinkem 0,8 mm..

Jinak na ty dolni muzes dat prakticky cokoliv co vede..


ja myslel spis na tu horni, co se tyce pruznosti atd. jinak dolu dam asi taky nejaky plech... vim, ze se tam dava alobal, ale nedavno jsem tu videl jeden rozebrany... (myslim, ze to bylo od Bee Boo) a cokoliv asi bude lepsi nez alobal... Smile

a kdyz uz si zminil ty dolni... kolik je vhodne jich delat? resp. kolik se jich pouziva? jsou <>^v, pak sikme nahoru a ty sikme dolu se pouzivaji jen na ovladani, ne?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele 8BB76E1Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 17.02.2005
Příspěvky: 1765
Bydliště: Šumperk/Nový Malín/ a uz zase docasne Brno
Citovat
8BB76E1 napsal:
Filip-san napsal:


Ja mam dobre zkusenosti s pozinkem 0,8 mm..

Jinak na ty dolni muzes dat prakticky cokoliv co vede..


ja myslel spis na tu horni, co se tyce pruznosti atd. jinak dolu dam asi taky nejaky plech... vim, ze se tam dava alobal, ale nedavno jsem tu videl jeden rozebrany... (myslim, ze to bylo od Bee Boo) a cokoliv asi bude lepsi nez alobal... Smile

a kdyz uz si zminil ty dolni... kolik je vhodne jich delat? resp. kolik se jich pouziva? jsou <>^v, pak sikme nahoru a ty sikme dolu se pouzivaji jen na ovladani, ne?


Mno to s tim znicenym alobalem bylo moje, jako spodni se vyplati udelat aktivni vsech devet ploch, pak mas vice moznosti pouziti toho padu, spodni kontakty ja osobne delam z 0,5ky pozinku, horni prejdu na 0,8 dural nebo pozink, doted jsem to delal z jednicky ale ta je prilis narocna na vyrovnani po strihu aby to bylo citlive, ta 0,8cka je na tom v tomhle lip, a co se tyce presneho materialu, ono je to celkem jedno, na tom pruhybu 0,5 mm na plose 250x250 je tak maly namahani materialu ze nejaka trvala deformace temer nehrozi, ale pro vseobecne lepsi vlastnosti je dobrej dural, sice drahej ale co uz, druhy bych zaradil pozink a cisty nerez, newim jak je na tom s cenou ...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Mam problem s padem - stavba
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 2 z 3  

  
  
 Zaslat odpověď  
Play-Asia.com - ITG pro PC (ITG for PC) koupite tady
Nakupováním přes tento baner přispíváte na provoz těchto stránek


authoritybacklinks.com - Ressources et information concernant authoritybacklinks Resources and Information.
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)