|
| | |
xSuperLoadx
Uživatel
|
Zaslal: út, 6.prosinec 2005, 20:28 |
|
|
|
EDIT(admin): navazuje na smazane prispevky prispevky.
Takze je to neco jako bych mel k dispozici treba jen pulku lifebaru? Asi by to chtelo SM nejak nastavit, aby se chovala opravdove.
Jestli staci minout 7 sipek, tak nevim, jestli bych neco vubec dal ... brrr ... (doufam, ze to zase jde lip vytahnout nahoru)
EDIT (admin): Ne. Jedna se o to, jakou presnost po tobe program/arkada/ps2 vyzaduje. A pak take na tom jak je to presne. SM ma treba hodne velke odchylky a dost casto variabilni "prenos dat". Nelisi se az zase tak hodne, ale muze to delat neplechu. K tomu se pricita, ze songy v SM nejsou vzdycky zrovna nejlepe nacasovane.
SM take neodcita miny nebo freezy. Za tohle mas -6 bodu (plus minus). coz je strasne moc a zere to hodne zivotu. Normalne mas na perfect 33ms (pak se nasobi dvema)...tak se tam musis vejit. Myslim, ze za perfect dostavas 2 body (prida trochu do baru), za great 1 bod. Za boo -4, za miss -8 a za freeze/minu -6. Takze ono to nekdy "zatracene svinsky ubira zivoty".
|
|
| | |
| | |
xSuperLoadx
Uživatel
|
Zaslal: čt, 8.prosinec 2005, 21:42 |
|
|
|
Ja radsi zustavam zatim u stepmanie...
povedlo se mi neco nemozneho, dalsi 12 tlapka (necekane z ITG :) ) Euphoria, jak jsem to mohl dat? kolik ze to ma v tech urcitych castech sipek za 1s ?
s tim, ze to dam jsem vubec nepocital, tohle bylo na 3. pokus
na 3x; vysledek: C
|
|
xSuperLoadx
Uživatel
|
Zaslal: po, 19.prosinec 2005, 21:32 |
|
|
|
Dnes se mi nejak darilo :
12 - VerTex - C (60,5%); 1x ; nelibi se mi, ze Great > Excellent
12 - Tell - C- (58,08%); 2,5x ; mohlo byt lepsi
12 - Legacy - B+ (78,04%); 2,5x ; tohleto se mi libi
Dalsi 12 tlapky jsou daleko z duvodu vydrze, treba u HoTN jsem prezil asi do 1/3, pak proste nemuzu a koncim.
Jedina, co by sla je snad Enegrizer, mozna casem bude.
Taky by slo dat Go 60 Go, ale ta jedna cast s temi minami, nevim, nevim.
|
|
xSuperLoadx
Uživatel
|
Zaslal: ne, 8.leden 2006, 19:56 |
|
|
|
Taak mensi shrnuti:
Pred tydnem jsem konecne prolezl Infection, The Beginning a Charlene ==> 11.tlapky uzavreny.
Nyni prolezeno Go 60 Go (ani 1 mina) a DELIRIUM konecne.
Porad nemuzu prolezt znovu Euphoriu, nejak to nejde.
|
|
xSuperLoadx
Uživatel
|
Zaslal: pá, 27.leden 2006, 18:16 |
|
|
|
Dival jsem se na Vertex^2, no fakt brutal, ale dozil jsem se az sem (to je az v te casti, jak se zacnou hemzit miny, ta "kulomet" cast neni tak tezka : ))
Jinak je to na 1.5x, protoze jsem stejne nepocital s tim, ze bych se dozil zrychleni. A jeste tady je videt moje presnost pri vetsi obtiznosti: Great > Fantastic > Excellent :oops:
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xSuperLoadx
Uživatel
|
Zaslal: pá, 17.březen 2006, 19:08 |
|
|
|
A dalsi 12 do sbirky: Energizer
uz zbyvali jen dve 12tlapky: Bloodrush a Determinator - neni sance projit
a docela daleko jsem se dostal v summer ~speedy mix~ az na ty konecne 3 killery
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |