BEMANICON je akce, ktera byla planovana jako kazdorocni (nebo kazdo pulrocni) akce. takze dalsi rocnik urcite bude. jsem rada, ze jsi prijel^_^ je dobre te obcas videt a vsechny ostatni. Jen jsem se zase nejak totalne mijela s kubagem
Az na toho hlidace ktery nas tam ve skole hlidal a urcite pozoroval na chodbach tema kamerama, ktere tam byly (paranoia) to bylo rozhodne super a naprosto vydarene. Dekuji vsem kteri tohleto umoznili
STS: ani ne, i kdyz..moc vet jsme spolu neprohodili, se napravi priste
Jeste jednou diky za BEMANI a za vsecko, co jsem mela moznost si vyzkouset/zahrat.
Vikend se povedl, libil se mi a prave koukam na fotky, za hodinu snad budou na blogu.
Vidim, ze jste se dobre bavili. Mozna se mi priste podari prijet.
V ten vikend jsem bohuzel nemohla prijet.
PS: Tak jsem zjistila na polskem forum DDR poland, ze tam byl nekdo z Trince.
A ja jsem si vzdycky myslela, ze jsem tu uplne sama v tom meste.
Tak by mne zajimalo je tu jeste nekdo z Trince?
Ja jen, ze by jsme se mohli pripadne priste domluvit a nemusela bych jet alespon sama.
Zdar Fooso, ja teda uz z Trince nejsem, ale pochazim z tama, takze Te muzu uklidnit, hracu je v Trinci a v okoli docela dost. Loni o Vanocich jsem organizoval QUAD SM na chate v Nydku na Hluchove (tydenni akce), ucast asi 50 lidi, pulka z toho Trinec a okoli (Navsi, Cesky Tesin...) Od te doby se obcas potkavame, zatim nejvetsi setkani bylo na QUAD turnaji v Ostrave, z Trinecka a okoli naci lide dorazili.
Tak to je super.
Moc rada bych poznala lidi z Trince.
Tak bych byla moc rada kdyby se mi nekdo pripadne ozval na meil. Pokud by nekdo chtel. Meil mam v profilu.
Nebo pripadne na icq.
Jinak Nydek trochu znam.
Zbytek uz jste si jiste vsichni stacili precist.
Nejak se mi zneni te zpravy nelibilo a nechtelo se mi zbytecne zakladat nove tema.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.