|
Kalendar sdruzeni |
Sleduju |
|
50% |
[ 5 ] |
Budu sledovat |
|
0% |
[ 0 ] |
Obcas se tam podivam |
|
50% |
[ 5 ] |
Nezajima me |
|
0% |
[ 0 ] |
Je zbytecny |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
| [99,9%] Kompletni kalendar | |
Yzergin
kalenDDRářník
|
Zaslal: pá, 23.březen 2007, 12:00 |
|
|
|
Zdravim vsechny!
Rad bych vas seznamil s ukolem, ktery jsem si vybral, jako moznost, jak pomoci nasemu sdruzeni. Staram se o to, aby kalendar, ve kterem jsou akce naseho sdruzeni, byl kompletni. Tento kalendar naleznete zde.
Samozrejme nejsem dokonaly, takze mohu zapomenout akci pridat v domneni, ze tam jiz je, pokud se tak stane nebo pokud budete mi chtit urychlit praci, napiste mi sem post, ve kterem bude datum a nazev akce a link na topic zde na foru, pripadne na oficialni stranky.
Predem vam vsem dekuji
Yzi
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: pá, 23.březen 2007, 18:27 |
|
|
|
To je pravda.
Jinak Google kalendar umoznuje upozornovani na akce SMSkami (do vsech siti zdarma), a klidne si muzete nastavit upozornovani par hodin - 1,2,3 dni dopredu. Pokud na akci chcete jit, muzete si ji samozrejme snadno pridat do sveho kalendare i na konkretni cas s konkretnim upozornenim (a ostatni akce ignorovat).
Kalendar take najdete na adrese http://cal.pocitac.com a na portalu jsou 3 sekce s kalendarem (klasicky prehled, minule a planovane akce).
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |