Druhý díl puzzle Eternity je na světě. Složte je a získejte dva miliony dolarů! Určitě už jste slyšeli o hlavolamu, na jehož složení je vypsána odměna. První díl složil anglický student a říkám rovnou: Klobouk před ním dolů!
Že byste to taky chtěli zkusit? Nemusíte si hned kupovat plnou hru za 999 Kč (vyjde 28. července) a skládat všech 256 dílků, zkuste si on-line demo s pouhými ŠESTNÁCTI kostičkami. Jednoduché, že? Stačí kliknout sem.
Musím se přiznat, že dva miliony dolarů by naší rodině výrazně pomohly. Ale je mi jasné, že touhle cestou se na ně nezmůžeme. Protože já těch šestnáct dílků složit nedokázala. Neměla jsem na to nervy. A co vy? Povedlo se vám to?
Hej, podte nekdo napsat nejakej brute force, moznosti je sice 2.5e516, ale kdyz se pouzije nejakej Forward Checking nebo neco tak by to mohlo klesnout Beztak to uz nekdo urcite dela...
Cetl jsem postup na predchozi Eternity (za podobnou cenu) a bylo to opravdu hodnemoc za hranicema moznosti bruteforcu. Sakra chytrej algoritmus na miru....delali na tom nekolik mesicu
Tahle verze se sice tvari jednodusejc (peknej ctverec, symetricky tvary, pouze barvy jiny), ale tvurce asi nebude uplne guma, aby to tentokrat neudelal jeste tezsi, nez minule. Nicmene presto to pujdu zkusit, za to procviceni zavitu a zapomenuty matiky to stoji
Hej, podte nekdo napsat nejakej brute force, moznosti je sice 2.5e516, ale kdyz se pouzije nejakej Forward Checking nebo neco tak by to mohlo klesnout :P Beztak to uz nekdo urcite dela...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.