Combo při hraní Endless mode... Sice to překrývají šipky, ale je to něco kolem 1220. Samozřejmě po udělání screenshotu jsem ho ztratil, protože mi ujelo asi dvacet šipek, než jsem se znovu zorientoval.
Ja jsem dal nejvic kombo tusim neco kolem 750 na akiconu - song NeoMax na standard, 2x speed. Screen bohuzel nemam, ale muzete se zeptat nejakejch lidi co tam koukali (ani nevim poradne kdo, byl jsem v 100% tranzu )
To combo je teda tady no..ale budiz..nehrala jsem to proto, abych sbirala combo, ale abych si zahrala co se nachazi v ITGcku, protoze skladby stale neznam...
Ja jsem dal neco pres 1500 taky na lamerinu nonstop mode na light jeste za mladych let. Jinak davam tez tak max 400 cmba na take lehci pisnicky a nechapu jak muze nekdo dat neoMAX na full combo enbo tak..
NeoMax jeste nic neni...co teprve IN THE GROOVE songy! No jako..jak jsem byla na StarLAN tak jsem hrala s Ericem (5misto na mistrovstvi evropy), ktere dava na tyhle skladby full combo skoro porad a k tomu ma treba 8 greatu. no des.
takove combo 788 na jedne sestiminutove skladbe za rychlosti 300BPM a sipek asi 1500 je taky desna predstava. I kdyz pravda..tohle jde. Tam je celkem jasnej rytmus..vzhledem k tomu, ze jsou to sestrihany max skladby.
Ale takove kombo na ITG maratonu se skladbama co maji chaos na HOODNE procentech...to nechapu ja.
(400 sipek lehke pisnicky nemaji^_~...lol no dobre paranoia a crash asi jo..)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.