Chtela bych se zeptat je mozne vypnout v pocitaci paralerni port LPT?
Protoze se mi v Ovladaci panely => Herni zarizeni nezobrazuje „LPT1:LPT- switch Joystick 1” (tak se mi ma zobrazovat muj Hardpad).
Zacnu radeji od pocatku:
Asi pred rokem bylo vsechno v poradku, ale potom jsem poprosila svagra az mi neco udela z pocitacem.
Kdyz jsem potom chtela skakat na padu tak jsem zjistila, ze mi nereaguji tlacitka. Kdyz jsem se na to chtela podivat do Ovladacich panelu => Herni zarizeni tak jsem zjistila, ze tam zadne zarizeni neni, jestli si to jeste dobre pamatuji. Kazdopadne ted tam neni nic.
Tak jsem odistalovala drivery a naistalovala zpatky, jenze to nepomohlo. Zkousela jsem to uz asi petkrat.
Vzdycky ale v pohode naistaluji ty drivery do pocitace, ale nenaistaluje se mi to do Ovladaci panely => Herni zarizeni. Prave, ze nepomohlo ani pridani zarizeni, prez panel Pridat zarizeni (pridat hardware). Ikdyz mi ted psalo, ze Paraler port Joystick Bus (nebo tak nejak) bezi v poradku nebo neco v tom smyslu. Ale nevim jestli je to ono. Kdyz pripojim Hardpad tak mi to zadne zarizeni nenajde.
A melo by se to naistalovat i bez zapojeni Hardpadu k pocitaci.
Dneska jsem to zkousela naistalovat na hodne stary notebook. A ani ne za 5 minut jsem to mela naistalovane. Vsechno v poradku funguje. Jenze ten stary notebook ma hodne malou pamet a ja bych radeji chtela hrat na velkem pocitaci.
Tak bych chtela vedet v cem muze byt problem. Ja uz zacinam podezdrivat svagra, ze mi to vypnul, ale nevim jestli je to mozne. Zas tak hodne se v pocitacich nevyznam. Mozna je problem nekde uplne jinde.
Mozna mi odistaloval neco, co jsem potrebovala.