|
| Prekvapeni | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: st, 15.červen 2005, 15:42 |
|
|
|
Pro jedno prekvapeni na FF a dale po 10.7. pro vsechny tady potrebuju vedet (a ne presne na hodinu nebo den) kdy ste zvladli jednotlive urovne obtiznosti (nohama) cca - hlavu za to nikdo netrha. Voditkem vam muze byt forum a vase screeny. Prosim prosim
Zacnu ...
Poprve sem videla DDR na letnim FF04, ale nepamatuju si presne den. 7. den davam jen tak aby to vypadalo pekne.
Pak dlouho nic az do Specialu, kde sem uz utapala 5ti tlapkove lighty (no, skakala se hlavne Yatta)
A koncem listopadu sem mela pady ...
07. 07. 2004 Sakura Avalcon. Krome Sakury - tenhle level sem preskocila, postavili me rovnou na light
07. 07. 2004 17sai, Butterfly Avalcon. (bohuzel ale fakt se na nich zacina dobre)
28. 10. 2004 Thats` the way is Avalcon Special. (Uz jsem si vzpomnelaaa, vzdyt ja tam na tuhle skladbu lakala Karla a Hypo )
04. 01. 2005 Xanadu, Word up Vlastni pad doma. (nevim ktera byla prvni, na foru mam screen s Xanadu)
------ treba zminovane Odorikuru, Sakura VSS. (zatim nechavam prazdne, neco mam, ale to podle me neni jeste nic)
... takze tak nejak na ty datumy ... ja vim, i me to dalo chvili a uz to edituju poctvrte, ale pomalu si vzpominam.
DEKUJI
|
Naposledy upravil molik dne st, 15.červen 2005, 21:14, celkově upraveno 4 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 15.červen 2005, 19:19 |
|
|
|
DDR history ..
05. 07. 2004 - zacal jsem primo na 3tl. medium, ale budiz (na FF04 - klasifikace na turnaj)
05. 07. 2004 - --//--
05. 07. 2004 - --//--
15. 08. 2004 - nalezen screenshot se Supercali na harda
08. 09. 2004 - nalezen screenshot s FinalFantasy na oni
Rekl bych ze jsem beg-chal. dal vsechno v cervenci-srpnu 2004, ale jine dukazy jsem nenasel. Logy nemaji datum .. jen score. Jinak pokud se nekdo pta jaky rok jsem DDR zacal hrat, tak to NEBYL rok 2004 (ted jsem vam nasadil brouka do hlavy, co?)
|
|
| | |
| | |
| | |
azarro
Uživatel
|
Zaslal: st, 15.červen 2005, 20:27 |
|
|
|
Noo s DDRkem jsem se poprve setkal na PGC05, ale tehdy jsem byl jak drevenej a jestli jsem vubec neco tehdy utapal fakt nevim ^__^ (vlastne Azumangu na Beginnera jo ^_~) Kazdopadne jsem tomu propadl a spolu s dalsimi kamarady z Mnangacici padlo rohzhodnuti, ze si taky postavime "par" padu.. Nakonec 2.4. probehl super workshop, jehoz vysledkem bylo 13 funkcnich hardpadu a od te doby jsem zacal taky konene poradne tapat ^_____^
jinak v datech (podle screenu.. savuju, ale jen Acka ^^;;
na PGC Azumanga - Suramini Cake
11.4.05 STOMP z treninkoveho programu ^_^
2.5.05 Yatta -Leaves Of Happiness pote, co jsem zjistil, ze na to je stepchart neslo odolat
8.5.05 Sister Princess - ale to bych skoro nepocital, protoze je vazne primitivni ^^;
8.5.05 Odorikuru Mamboleo - ale opet nemuze byt o nejake obtiznosti rec..
no, snad jsem spravne pochopil, co se po mne chce ^___^
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: čt, 16.červen 2005, 23:17 |
|
|
|
Totiz, to bylo tak ...
Poprve jsem videl DDR v Chotebori 2003. Na konci conu jsem zvladal petky a pamatuju si, ze tam mel nekdo nachozenou sakuru, kterou si vzdycky proti me vybral (parkrat jsem tusim prezil). Vsechno na light, hlavne kvuli omezeni souteze, ze budou jenom light z DDR 5. desky. Zkousel jsem neco na standard, ale umiral jsem.
Tehdu se skakalo na padech od Jungle Book nebo co to bylo a ty odchazely docela rychle (na konci conu zcela k nepotrebe)
Pak dlouho nic, protoze nebylo na cem skakat. Jungle Book za par stovek v levnych knihach byla davno vyprodana.
Vratil jsem se k tomu nekdy v prosinci, kdyz jsme s Vajenem chteli neco postavit (teda ja chtel, on nikdy nevidel, a tak jeste nemel abstinencni priznaky). System spocival v mrizi z drevenych lati prilepene na desku. Na to se polozilo plexisklo a po tom se skakalo. Plexisklo (2mm tluste) se prohybalo a spinalo kontakty. Na plexisklo jsem narazil v jednom zahranicnim navodu a libilo se mi, ze pod to budu moci davat ruzne skiny (byl na tenhle napad pysny, ale ve vysledku jsem na tyhle blbosti ztratil hodne HODNE casu). Po asi dvou hodinach skakani (no spis chozeni) jsem dospel k Flashdance. A byl bych do dal, byl bych ho dal, ale plexisklo nevydrzelo.
Na plexiskle (nez jsem tuto koncepci vzdal) jsem se dostal nekam na 6 tlapek. Vymenovani prasklych casti bylo velmi caste, inovace neucine.
Prvni kobercova varianta se proslapala docela rychle (v podstate soucasne viditelna verze v navodu), ale pomoci podkladani na ruznych mistech jsem docilil toho, ze uprostred tlacitka stale zabirala (plocha asi 5x5 cm). Na tom jsem uz dal i nejakou osmicku, jako Afronova (ted uz hard) nebo tak neco. To bylo jaro 2004. Porad jsem mel jen zakladnich 8 DDR kolekci.
Po prechodu na technologii duralu a alobalu (da se skakat po cele plose sipek) jsem dal v podstate vsechno. Vyhybal jsem se Sakure, Max 300, Furuhata's theme, The least 100 sec, Insertion, Matsuri Japan, Tsugaru ... urcite jsem neco vynechal. I kdyz ta doba kdy jsem dal skoro vsechno mi dost splyva, ja skoro porad hral nonstop (All music random), takze poradne nevim, kdy jsem co zacal davat. Rekneme tak cerven 2004.
No a po obohaceni (thxsoft) o nove skladby povazuju za uspech Beyond Abilities (duben 2004) a nedavno Csikos Post (ale od te doby jsem ho nedaval ).
|
|
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: pá, 17.červen 2005, 11:47 |
|
|
|
Hmmm, sem linej to hledat presne, ale rekl bych to takhle:
poprve jsem to videl na nejake akci v brne na kolejich ... posleze rok a pul ani nic. A ted na jare jsme se zombhakem sehnali disk pro PS2 (MAX2) a pad za 300,- na tom jsem se dostal na 4-5 tlapek. Posleze dlouha abstinence (cekalo se az prijdou pady) a pak to slo co tyden to jeden obtiznostni level. takze zhruuuba
FIRST CONTACT 01.03.2004 - koleje (datum je strelene od boku)
4.3.2005 prisly pady s prevodnikem
10.3.2005 exotic ethnic ...
19.3.2005 takove ty klasicke sestitlapky
1.4.2005 6-7 tlapek obcas osm
15.4.2005 + osmitlapky, challenge od odorikuu po nektere deviti
NOW - na desitky proste jeste nemam a asi ani nikdy mit nebudu, takze stagnuju na tehle urovni
no ty tydny jsou tak jako kdyz jsem skakal, a nebyl treba nemocnej, tak to brat s rezerfou
|
Naposledy upravil Bee_Boo dne pá, 17.červen 2005, 17:26, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |