Rozjizdime shop na rare-items.cz
* navic poradime na pozadani
* vysvetlime, co je dobre pro koho a jak
* osobni odber mozny pri rozumne a slusne domluve (Praha)
999Kc
Deluxe Ignitiony 3-in-1 za cenu
1099Kc
Papirak PSX/PS2 za cenu
299Kc
Papirak USB za cenu
599Kc
Dalsi produkty naleznete na strance obchodu
Objednavky domlouvejte s
STsung nebo
NXem (ICQ, PM, mail...)
vice informaci najdete take na
http://musicgames.cz
Q Muzete to posilat na dobirku?
A Ano, je to mozne. Informace je napsana take na
musicgames.cz. Postovne po Ceske Republice stoji 100Kc, po Slovenske Republice stoji 300Kc.
Q Jaka je na pad zaruka?
A Pul roku na jakykoliv problem, celozivotni na hardwarovou chybu.
Q Pres co se pripojuje Impact Dance pad k pocitaci?
A Pres USB
Q Jde pripojit Impact k PS2, PS3, XboX, ..?
A Tento produkt ma USB koncovku JEN na PC, cili nejde.
(na vlastni nebezpeci si muzete zkusit pad rozmontovat a prepajet jej na jine zarizeni. Redukci ale v obchodech nehledejte)
Q Potrebuju nejake ovladace k Impact Dance Padum?
A pravdepodobne ne, pokud pouzivate Windows (XP).
(PS: Internet neni tak anonymni medium, jak si mozna myslite. A prestoze komunikace neprobiha z oci do oci, tak si porad pisete s clovekem. Je dobre se proto tak chovat a dodrzovat pravidla slusneho chovani. A to jak po ICQ, tak zde na foru)
S Vypalte mi k tomu 'to neco, aby tam hlavne byl ten song little kitty mine'
A Aby bylo jasno nejsem clovek, ktery je tu od toho, aby rozdaval zadarmo nebo za penize nelegalni software. Delam celou tuhle vec, z duvodu, ze to chci sirit a hledam lidi, co o to maji zajem. Ne proto, aby si lidi rikali, co chteji, na nic se neptali a pak mi nadavali jaky jsem blbec nebo me urazeli a ze takovych lidi neni malo. Pokud opravdu software chcete nebo chcete radu staci se slusne zeptat nebo pozadat. Ne zadne "naval tohle, nemam cas, nashle" nemam opravdu naladu ani nervy.
Delam pro vas sluzbu a stoji me to penize a cas a nechci, aby se ke me takhle lidi chovali. Nerikam, ze se tak chovaji vsichni, ale hodne lidi ano.
Q Nedostal jsem autorizaci na ICQ
A Na ICQ neni potreba autorizace, abyste mohli zpravu poslat. Cili zkuste u autorizace napsat jeji duvod (napriklad - koupie paud), nebo zkuste proste napsat).
Q Nemohu vam napsat, jste offline.
A ICQ podporuje offline zpravy, cili muzete psat i kdyz je druha strana v offlinu (to je jedna z tech vychytavek, ktera je tu odjakziva, ale v MSN dlouho nebyla).
Q Kde muzu pad objednat (po ICQ)?
A Mnoha lidi si stezuje se mi musi kvuli me instalovat ICQ a ze to nesmi a nechteji to pouzivat a tak vselijak. Pritom je jednoduche me najit kdekoliv s trochou snahy a objednavky pres obchod funguji i kdyz ne idealne. (na vsech mych strankach jsou i jine kontakty)
pro linejsi osoby:
stsungjp[at]yahoo[dot]co[dot]jp, jaroslava.stefankova[at]gmail[dot]com
jsou moje maily, kam muzete posilat objednavky nebo se na cokoliv zeptat. Ale opravdu nezacinejte s tim: 'Kvuli vam si tady musim shanet nejaky program, napiste mi tamhle a tamhle'.
Q Mate redukci na Impact Dance pad do USB?
A Par jiz USB ma, a zadnou redukci USB-USB nepotrebujete. Pokud na ni ale trvate, v pc.shopech maji tzv. USB prodluzku.