|
| 14.4.2007 ITG promo - Hypernova | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: pá, 6.duben 2007, 16:51 |
|
|
|
Kde: Hypernova Pruhonice
Kdy: 14.4.07, priblizne od 10 rano.
Co za akci: Promo akce pro ITG for PC with bundled Impact Pad.
Organizace: ExCal + STsung, NX, Xsoft + vypomoc Deirh, Rin
ExCal 14.4 zacina prodej ITG s bundled Impact padem v sitich Hypernova. Prvni misto, kde se zacne ITGcko prodavat bude prave v Praze na Pruhonicich. Byli jsme prizvani na propagovani ITGcka po cely den.
Pro zajemce, kteri by se chteli na promo akci podivat tak se mohou ukazat tak od 11 rano.
Jinak jeste navic shanime posledniho cloveka, ktery by nam pomahal. Pokud ma nekdo zajem at se ozve me, NXovi nebo Xsoftovi na PM, mail nebo ICQ.
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: pá, 6.duben 2007, 20:23 |
|
|
|
Ted k akci: mi zaciname tak na 9tou, prijedeme, omrkneme co se deje a robalime techniku. Na 10tou by se melo pomalu zacit hrat a lakat, takze na 11 je dobry prijit nebo kdykoliv pozdeji. Vypada to na 10ti hodinovou akci (muze byt upraveno poradateli - ne nama). Fotaky vitany. Mimo pomahani taky muzete prijit nas podporit, nebo rici lidem ze to tam je.
Zatim mame 8 dni, budeme postupne informovat.
|
Naposledy upravil xsoft dne pá, 6.duben 2007, 20:49, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
NX-306
Uživatel
|
Zaslal: pá, 6.duben 2007, 22:29 |
|
|
|
mno aby tady nedoslo k spatne informovanosti - potrebujeme jednoho cloveka do teamu orgu (hlidajicich), to dejte vedet nekomu z nas ... priblizne je o tom tam v 9prijit, do 10ti dat vsechno dohromady, pak tam tak do 8mi vecer bejt - hlidat lidi, vysvetlovat, ukazovat, propagovat CzDDR a tak ... pak saze zbalit, jinak receno zabit si tim celej den. Potom kazdej kdo se chce stavit nekdy v prubehu tech 10-20 co tam budem zahrat si, pokecat, podivat se a tak muze... na hodku, na dve, na celou akci... takze asi tak
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: so, 7.duben 2007, 0:34 |
|
|
|
NX-306 napsal: | mno aby tady nedoslo k spatne informovanosti - potrebujeme jednoho cloveka do teamu orgu (hlidajicich), to dejte vedet nekomu z nas ... priblizne je o tom tam v 9prijit, do 10ti dat vsechno dohromady, pak tam tak do 8mi vecer bejt - hlidat lidi, vysvetlovat, ukazovat, propagovat CzDDR a tak ... pak saze zbalit, jinak receno zabit si tim celej den. Potom kazdej kdo se chce stavit nekdy v prubehu tech 10-20 co tam budem zahrat si, pokecat, podivat se a tak muze... na hodku, na dve, na celou akci... takze asi tak |
Jo, tak jsem to myslel. Nabizim se na hlidani.
|
|
| | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: so, 7.duben 2007, 1:24 |
|
|
|
NX-306 napsal: | mno aby tady nedoslo k spatne informovanosti - potrebujeme jednoho cloveka do teamu orgu (hlidajicich), to dejte vedet nekomu z nas ... priblizne je o tom tam v 9prijit, do 10ti dat vsechno dohromady, pak tam tak do 8mi vecer bejt - hlidat lidi, vysvetlovat, ukazovat, propagovat CzDDR a tak ... pak saze zbalit, jinak receno zabit si tim celej den. Potom kazdej kdo se chce stavit nekdy v prubehu tech 10-20 co tam budem zahrat si, pokecat, podivat se a tak muze... na hodku, na dve, na celou akci... takze asi tak |
Ja taky, presne takhle sem s tim pocital
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 4
|
|
|
| |