|
| [33.3%] - Vlastni domena a 5 sluzeb | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 3.duben 2007, 16:32 |
|
|
|
Cil: Vlastni domena Czech DDR a na ni 5 nivych sluzeb
Na 4. valne hromade se projednavala otazka ohledne nove vlastni domeny pro Czech DDR. Doslo se do stavu, ze pokud se najde/vytvori 5 dalsich "sluzeb", o ktere by se nekdo zodpovedne staral, pak ma domeny smysl a tento napad by se dal realizovat. (sluzba = napriklad forum, portal, ... "neco" co jede na vlastni poddomene).
Zatim tu mame predbeznou rezervaci pro tyto sluzby:
1 - Fotky (fotogalerie) Deirh
2 - eShop - NX
3 - <free slot>
4 - <free slot>
5 - <free slot>
To mame 5 kroku, 6. je domena a vlastni prevod. Tj mame 2/6=33.333% (at vidite, ze status k necemu je)
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: čt, 5.duben 2007, 1:11 |
|
|
|
Premyslim o portalu na organizaci songu. U free mixu by to nemel byt problem.
Jde mi o to, vyresit tento (pro me velky) problem: vyznat se v songach, ktere mam. Stepmania umoznuje seskupovani jen podle desek (Group) a autoru, ale podle tagu uz ne. Chtel bych vytvorit misto, kde by lidi mohli hodnotit jednotlive parametry songu (hudba, casovani, kroky), dale prirazovat tagy (jako styl hudby). A dale moznost nechat si udelat vyber sity na miru (treba orientani songy s ratingem hudby alespon 8/10 a ratingem kroku alespon 6/10). A tento vyber si take stahnout. Upload songu bych chtel, ale se schvalovacim procesem moderatora. A vyhledavani.
Chtel bych si to dat jako trening RubyOnRails.
na serveru by bylo potreba:
- rails
- databaze
- tuna mista na songy
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: čt, 5.duben 2007, 16:40 |
|
|
|
xsoft napsal: | Stats jsem taky uz delal (jede to porad na stejne adrese).
Jinak download dle prani je dobry napad, ale asi jen pokud to ze songu udela jeden zip a ten pak nabidne k sosnuti. Protoze sosat treba 200 songu po jednom kazdeho odradi. |
jo jeden zip, tak jsem to myslel.
deirh napsal: | To si server docela uzije, pokud by mel umet sestavovat dle prani .)
No bylo by to cele pekne, ale imo sakra vic prace, nez si myslime. Ale jestli chce trin trenovat ror, idealni .) S tim ale nijak nepomuzu. Jinak bych si klidne vzal generovani grafu, grafickych vystupu a grafikyobecne, s cimz zase bavi experimentovat me. Ale jedine v .net. |
jak bych to rekl, prave ctu manual Mona. Je to holt pro me dost nizkourovnovy jazyk, ale uvidime. Narazil jsem na prvni zajimavou ficuru - zpracovavani eventu z filesystemu (bomba, jak by rekl klasik). Takze kdo vi, treba se mi zalibi. Jestli pro .net existuje nejaky rozumny toolkit na web (s AJAXem pochopitelne).
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |