Po tomto tydnu vim, ze do zakladni vybavy potrebne k preziti patri lednice (resp. primo mrazak) a sprcha!
Pivo a zmrzlina nejsou adekvatnimi nahradami (zvlast, kdyz pro ne musite dojit 2 km po rozpalene asfaltce).
no, tak já včera byla v Mladý Boleslavi vystavovat pesana a taky hrůza. Ještě štěstí, že nás rychle posoudily a já pak na soutěže pekla a jela domů. Rychlíkem se jelo pěkně, zvláště, když měl každý okýnko otevřený. A to já, sím, byla bez zmrzliny a piva.
CAC je titul, který je udělen feně či psovi v jedné dřídě s oceněním Výborná1, pokuď má pes 4x CAC z jednoho státu, a z určotých výstav, majitel to odešle na ČMKU a tam mu uznají titul championa republiky CAC je prostě čekatelství na titul hehe, snad to chápeš
Bee_Boo: No jo... nekdo se podiva na forum o chvili driv a hned je pan chytry... tsss. Kdybych byl rychlejsi, mohl jsem delat chytreho ja! Takova prilezitost...
CAC, CACIB a jine hruzy co si nepamatuji. No musim rict, ze me ani zdaleka nenapadlo, ze tohle se zrovna objevi na nasem foru. ^_^ Clovek zacne vzpominat na ty krasne barevne kokardy a pismenkove zkratky, ktere k tomu dostal (jako majitel mazlicka).
Nasi sampioni se valeji venku na zahrade a sleduji Vojtiska cislo 2 (novy prirustek do rozsahlejsi rodiny)...
ano, kokardy jsou skvělé věcičky mám je ráda...tak jedna naše příšerka před chvilkou hledala ten novej míč, co jsem jí v MB koupila a druhá se válí pod stolem, což dělá vlastně celý den
co máte doma za pesany?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.