|
molik
Uživatel
|
Zaslal: so, 18.červen 2005, 20:41 |
|
|
|
KDE : Park ve Vysocanech (Podvini)
KDY : Nedele, 13:00 a dale
SEBOU : Kdo ma soft pad vemte ho, jinak piti a co jen chcete
Kdo byl na Den Deti vi, budeme v parku ve vysocanech blizko lanoveho centra. Jelikoz je to vazne blizko nej, davam vam i link na mapu a mhd primo od nich
http://www.lanovecentrum.cz/lc_spolecne/kontakt.php?PHPSESSID=2304aa468814eee3f22fb429daa17c2f
|
|
| prijdte si zaskakat | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: ne, 19.červen 2005, 23:19 |
|
|
|
Male shrnuti.
Park ve Vysocanech (Podvini) je nadherne misto, zadni duchodci ani policiste na nas neprisli. Naopak, lidi chodici (jezdici) kolem to zajimalo. Diky diky diky generatoru, skvela vec. Obsadili jsme takovy maly ostruvek spojeny se zbytkem parku dvema drevenymy lavkami s peknymi kameny a tvarovanym stromem. Generator jsme odtahli stranou na cestu, vsechno zapojili a zacalo se tapat... Tapalo se cca od pul jedne do osmi.
Zucastnila jsem se ja, Maska, D12045, Elza, Zdenda, Sheila, Cloud, devyx, Trin, Rin, WerK a Martin
(snad jsem na nekoho nezapomnela, nebyl by to umysl)
Padaly vsechny mozne skladby tapane klasicky, s mody, magic i couple, na hard i soft padech. Ten kdo zrovna netapal hral freesbee, Bang, ovecky, lezl po kamenech a kladach nebo jen sedel a pozoroval. (rada bych napsala i jedl, ale jidlo nebylo)
Cela akce stala kazdeho 20 Kc ceskych na benzin do generatoru, no a nohy a cas.
Dekuju vsem za pomoc a pekny den.
Nejlepsi fotky z akce tady
http://www.molik.go.cz/Foto/DDRsrazparkveVysocanech/index.html
... nebojte o nic jste neprisli. Vynasobte kazdou tady 4x a dostanete temer vsechny. Par je rozmazanych a na zbylych jsem ja a Sheila nebo nahaty Zdenda, ktery spadl do mistniho (hnus) rybnika.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |