|
Srandista
Uživatel
|
Zaslal: ne, 17.září 2006, 18:15 |
|
|
|
Nuz co napisat? Pocas CS som skoro vobec nespal, mal som kopec roboty, nie len s DDR, z programu som skoro nic nevidel... A napriek tomu bolo UPLNE vynikajuco... Som nesmierne rad, ze som mohol spoznat niektorych ludi z Czech DDR, ktori dosli na CS, boli ste fakt super, necakal som az taku veselu a vysmiatu kopu ludi... Velke diky vsetkym vam, ktori ste prisli (menovite xsoft, Bee_Boo, S'Tsung, Rin, Centime, Pulda) a rovnako velke dakujem aj molik, ktora bohuzial dojist nemohla :'(, ale pred samotnym CS (a hlavne DDR sekciou) odviedla obrovsky kus roboty, bez ktorej by CS nebolo ani zdaleka take dobre, ako bolo... Pevne verim, ze sa vam na CS pacilo, a ze sa (nielen hore menovany) stretneme aj o rok...
P.S. Ake kolvek napady, pripomenky, zlepsujuce navrhy, dakovne aj vyhrazne dopisy mi prosim zaslite PM...
|
|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: ne, 17.září 2006, 22:05 |
|
|
|
Tak uz jsme tady dorazili domu.
Ma nekdo chut na report? Zkusim nekam hodit (DDR related) fotky .. ale jsou od Rin, takze bych radeji pockal na to co uzna ona za vhodne.
Jeden strucny report, nez mi upadnou ruce, protoze s tak tezkyma taskama jsme se uz dlouho netahali:
- DDR ve vlaku - splneno
- Multiplayer - nesplneno (no, castecne)
- turnaje: ddr funny, beginner, medium, singstar, eyetoy, antigrav, a dalsi (ceny stali za to ...)
- az 3 stanoviste, hardpady, cool zvuk a plno lidi
- nezapomenutelne hlasky a okamziky (promitani "nejmenovaneho materialu" v sobotu po pulnoci, xsoft na cukru, rvani na kocicku (eyetoy) a slovenske repovani na singstara)
- malovani na zed, kostymy, tuna kocek a rolnicek
Jinak ma nekdo fotku te Subaru? Ja ji proste na conu nenasel.
hlaska conu: "Necht sa paci" (psano Next Apche) .. ve vlaku se s ni uzilo dost srandy
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: ne, 17.září 2006, 22:08 |
|
|
|
.. asi jsem vam zapomnel rict, ze nas nacapala Slovenska TV (Xsoft, Herby, Centime na DDR a STsung na Soul Calibur).
Fotky pry budou na http://www.comics-salon.sk/ (nefotili jsme jen my).
PS: Jeslti nech chcete, napiste jak jsem psal diplomy (jinak tuhle historku by to fakt asi chtelo zahrat )
PSS: Nekteri slyseli Bee_Boo pohadku na dobrou noc
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 5
|
|
|
| |