|
| | |
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: po, 7.listopad 2005, 19:58 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | prosila bych nekoho kompetentniho aby napsal pripadne neco o tech srazech. co tak delate..kde to je a tak. Pokud se jedna o vec, co bude plus minus pravidelna. Hodim to na czech-ddr s albertovem a FF (snad). |
Já jsem tam byla zatím dvakrát. Vypadá to prozatím na pravidelnou akci.
Scházíme se každou středu kolem 18:30 ve druhém patře budovy A02 na kolejích pod Palackého vrchem.
Poprvé, co jsem tam šla nás bylo víc...myslím, že se tam vystřídalo tak 6 lidí.
Naposled jsme byli celou dobu jen tři, kromě mě ještě Bee_Boo a Jenda.
K dispozici jsou dva pady (teda ehm, nemohu mluvit za jejich majitele...), Jenda ma hard a Bee_Boo soft.
Konec akce je různý, naposledy jsme to díky spánkovému deficitu z Avalconu zapíchli v devět hodin.
Jinak je tam docela pohoda, teplo a smrad...
Místnost je relativně malá, vešlo by se tak deset plus minus jedna lidí.
Je nás tu v Brně už docela dost a předběžně se domlouvalo ještě společně s deeDee a Desgenaisem, že bychom mohli najít i nějaké vhodnější prostory ke skákání tak dvakrát do týdne. Asi by se to uplatnilo daleko lépe. Momentální srazy pod palačákem příliš nevyhovují, vzhledem k tomu, že se jedná o okrajovou oblast a nikomu se tam nechce jezdit. Zatím je to ovšem velký otazník.
|
|
| | |
| | |
| | |
Jenda
kalenDDRářník
|
Zaslal: po, 7.listopad 2005, 20:35 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | Ok to je dobre. Kdyby se to domluvilo jinak a trochu oficialneji vypadajice, tak to dam na czech-ddr pokud mate zajem. Jen pokracujte ve vytvareni komunity. |
Oficiálněji asi těžko, ono to totiž moc oficiální není, nemůžu zaručit, jak to bude vypadat za měsíc. Každopádně čím víc lidí, tím líp.
To nejoficiálnější, co můžu teď vyplodit, je tohle - každou středu, koleje PPV Brno, ulice Kolejní, blok a02, třetí PODLAŽÍ, televizní místnost(hned u schodů), sraz v 18:30
Klidně to tam dej, ale buď připravená to zase mrštně odebrat/upravit, kdyby se něco změnilo
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 26
|
|
|
| |