Tak se z toho mini srazku vyklubal docela velky sraz. Prisel NX, Stribro, Ja, Trin, Robot s kamaradem a pak nejaky dve neidentifikovane holky ktere hrali na medium az hard. Takze arkada byla opravdu hodne otestovana (TSUHSUIXAMUSH je uplne genialni vec) a ITG 2 je hraje hodne:).
co takhle zitra (nedele 28. 1. 07) zaskocit odpoledne na arkadu. rekneme treba od 14-15 hodin? Sniper rikal ze by mozna sel, Cloud a Seqoyka taky reagovali pozitivne.
No ja nevim, ale uz 2x jsi slibil a neprisel .. myslis ze ti budou lidi reagovat (verit)? Kdyby to napsalo robot, tak je to neca jineho.
Btw, pokud tam uz budes, nezapomen otestoavt flashku.
No ja nevim, ale uz 2x jsi slibil a neprisel .. myslis ze ti budou lidi reagovat (verit)? Kdyby to napsalo robot, tak je to neca jineho.
Btw, pokud tam uz budes, nezapomen otestoavt flashku.
No tak ja tam dorazim kdyz tam nebudu zase sam ( jako uz nekolikrat ), jinak flashky (ty cruzery) se uz nevyrabi a uz pry nebudou.
Tak jsem se prave vratil, bylo prijemne. Potkali jsme tam s Robotem dve holky z Festivalu. Robot tam asi jeste porad je:). Jinak padli nejake hvezdicky, me se podarilo dat Vertex^2 na hard (11) a asi vyrazim spat. Unava se projevuje.
Co takhle domoluvit nejaky srazek na pristi tyden? Kdykoliv k veceru.. napiste, jestli budete mit nekdo zajem, my muzeme od pondeli do ctvrtka. Bylo by super hopsat zase s nekym novym..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.