Zaslal: st, 23.únor 2005, 19:02
Mno tak jo uz se bojim, a prestaneme zahlcovat forum nesmyslama ok?
a ja jdu spamovat zas nekam jinam.
Btw. v patek sem objednal z playasie Ignitiony a dualshooter, kamarad mi to zaplatil prevodem z uctu, a dneska to expedovali
Neboj, za nejake 4 mesice mas Avalcon a ten jde daleko lepsi. Do te doby trenuj :wink:
Odkud si ? Jeste muzem dat nekdy cca za mesic srazik. Koukni na formum Vikendove srazy ...
Zaslal: čt, 24.únor 2005, 14:22
Asi joo, ted uz mi jen musi prijit ten pad at muzu trenovat
ale s tim vikendovym srazem bych to moc nevidel, do prahy to mam jak ze sumperka tak z brna docela daleko, a navic psat bakalarku, ucit se na statnice a statnice jsou zhruba tadytohle: takze zatim impossible ...
Zaslal: čt, 24.únor 2005, 16:59
Mno na avalconu uz budu mit po statnicich a nebo budu stresovat na podzimni termin, osobne bych radeji uz byl titulovany a na avalconu me urcite bude zajimat i neco jineho, na par conech uz jsem byl ale posledni dobou se mi tam bud nechtelo nebo bych tam jel sam a to je naprt. Ted mam motivacku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.