|
| Research - par otazek ohledne czech-ddr.info | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: st, 10.leden 2007, 14:40 |
|
|
|
Zdravim vsechny. Chapu, ze vetsina lidi zde na foru je nova a tak moje stranky nezazila ze zacatku, kdy nemely ani svoji domeny. avsak pro ty starsi jen tak by me zajimalo..kdo z vas si pamatuje jak stranky vypadaly drive?
Kdo z vas vi proc tak ty stranky vypadaly? Odpovedi jsou snadne, ale prece jenom to mozna lide v ceske republice nevi.
Zavzpominejte si kdy jste byli u me poprve a reknete mi co si pamatujete.
Pokud si nekdo vzpomene bude bonusova otazka, kdyz ji napisu hodne vam napovim a to nechci.
PS: tohle info je orientacne pro me, nechci vas shazovat ani z vas lamat neco co nevite nebo si nepamatujete. ale jen tak fakt by me zajimalo kolik lidi si to pamatuje. BTW: stara verze stranky byla z mirroru smazana asi pred ctrnacti dny (v dobe, kdy mi rekli at jsi jdu hledat jiny hosting), takze tam nahodou mohl zabrousit i novy clen fora.
EDIT: koukam, ze nedokazete vlezt ani na aktualni verzi stranek. pro ty co nevi jak moje stranka vypada a jsou lidi tam vlezt.
|
Naposledy upravil S'Tsung dne st, 10.leden 2007, 17:41, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |