zdravim...
9 aktivních ploch, stisk až 6-ti ploch najednou, připojení k PC přes PS2
pad je postaveny skoro cely ze zbytku, a to nasledujicich:
- překližka 85x85x1 cm - našel jsem ji na půdě - byla o něco větší, ale seříznul mi ji soused truhář
- 4cm široké pásky korku - namísto těch kobercových pásků
- lepidlo na plovoucí podlahy - od otce
- hóódně napínáčků - na mezivrstvu z pásků a na pokryvný koberec - ze šuplíku
- pokryvný koberec - 95x95 cm - starý vypelichaný ale stále sloužící - odřezky použity na vodící L-ka, abych se trefoval na šipky - půda
- jednožilové drátky 150cm - různé barvy - sklep - 10ks
- pájecí očka - otec - drátky jsem přilepil k dotykovým plochám tak jak to dělají všichni, ale kontakt nebyl idelální a po 30 písničká se téměř vždy nějaký drátek mírně poodlepil a protože byl styčná plocha poměrně malá tak šipka již nebrala tak jak měla - proto jsem si sehnal malá pájecí očka a plochu dotyku zvětšil, aby nedošlo k tomuto problému když bude výrobek hotový a zakobercovaný - musel bych ho totiž celý rozebrat jen kvůli tomu, abych kontakt přimáčkl k dotykové ploše - s pájecími očky to funguje bez chyby
- duralová deska 85x85x0,1 cm - 160Kč i se dvěma střihy - jediná věc, kterou jsem musel koupit ... bleeee
- pájecí očko- větší než předešlé a malinko jiné... použito na připojení zemnícího drátku k duralové desce ... šroubkem.. protože tady byl kontakt opravdu mizerný ... ještě horší než u těch dotykových ploch z hliníku... dlouho jsem nevěděl co s tím udělám a pak mě napadlo vyvrtk ještě jednu díru a bylo to
- cín
- kalafuna
- 12+4 vrutů ... délka asi 1cm - šířka nevim ... co jsem našl to jsem tam dal...
- 1 šroubek s matkou a podložkou pro přichycení očka zemnícího drátu
- lihová fixa - velmi užitečná věc
- klávenice PS2 vyhozená na smetišti - použit pouze vnitřek - malý plošnák 3x7cm
- gumová izolační lepící páska - na prilepení drátků k dotykovým plochám, pro svázání drátů do svazku
- trafo pájka - tomu plošňáku z klávesnice se vůbec nic nestalo i když sem to pájel pořád protože mi tam něco blblo - byly dost titěrné kontakty tak se mě to pořád spojovalo dohromady a jinej bordel...
- měřák za 99Kč z Plusu, už ho mám dlouho, nebyl koupen za tímto účelem
- pár hodin volného času
- trpělivost
- je potřeba minimum zručnosti, protože jsem hrozně levej a taky sem to zvládnul