|
| Klub H.U.S. - Hracu Utiskovanych Sousedy | |
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: pá, 11.květen 2007, 22:00 |
|
|
|
Ano, priznavam se, jsem pravoplatnym clenem klubu.
Soused prisel, kdyz jsem hrala Remember december na hard na hardu.
Chtela jsem se s nim domluvit, kdy neni doma...jenze ma nepravidelne smeny. Neni nervni, nekrici na me, ale chce, abych se prisla zeptat, jeslti muzu hrat, jenze...to bych za nim musela chodit kazdy den.
Opatreni: Softpad a hrat maximalne hard 7 a snazit se nedupat (coz se projevuje na vysledcich)...
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
lady_leia
Uživatel
|
Zaslal: čt, 7.červen 2007, 10:28 |
|
|
|
ja do HUSu zatim nepatrim. Za prve skacu lehke pisnicky, protoze jsem zatim lama, za druhe naslapuju potichu, za treti bydlim ve starem kvalitnim dome, kde jsou poctive tluste steny. Hned pres zed je sousedni byt, ma tam pokoj nejaka holcina v puberte a z chodby jde casto slyset, ze si tam velmi nahlas pousti nejakou "hudbu". Ale v byte nejde slyset vubec nic. Takze tipuju, ze stejne to bude i s mym skakanim. A navic si zatim nikdo neprisel stezovat Ale co neni, muze byt.
<OT>
Driv jsem bydlela v podnajmu v dome, ktery mel snad papirove zdi. Slysela jsem nejen sousedy vedle, ale taky sousedy naproti a navic o tri patra vys. To hodne matlo i "starousedliky". Neustale si k nam chodili stezovat sousedi, ze hlasite soupeme nabytkem a to i v dobe, kdy ani jedna z obyvatelek bytu nebyla doma, aby mohla soupat ) Ze jsme zadnym nabytkem nikdy nesoupaly, je snad jasne, mame lepsi veci na praci
</OT>
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |