|
| I-obchod.cz | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Wejn
Uživatel
|
Zaslal: st, 9.leden 2008, 12:47 |
|
|
|
No, porad sice nechapu, jaktoze impact, vyrobeny z naprosto stejnych materialu, ma takove magicke vlastnosti (nenici se, je 1000x presnejsi, atp), ale budiz. Mozna PG zamestnava skupinku kouzelniku co delaji postprocessing?
Re zaruka: No, tobe uz nejakou zaruku na ignition nekdo neuznal? Pokud ne, tak prosim na toto tema mlc, OK? Pokud ano, kdo a kdy?
Re trinpady:
- Ano, opravdu tam bylo "A and B". Je krasny odpovedet na "A and maybe B", ale v tom pripade taky nemusis psat rovnou nic.
- A o "predrazeny" jsem nerekl ani slovo. Pouze jsem poukazal na fakt, ze pridanim middlemana (obchodu) se ty pady dostanou na cenovou uroven CFka, ne-li hure.
|
|
| | |
ulo
Uživatel
|
Zaslal: st, 9.leden 2008, 13:02 |
|
|
|
Wejn napsal: | No, porad sice nechapu, jaktoze impact, vyrobeny z naprosto stejnych materialu, ma takove magicke vlastnosti (nenici se, je 1000x presnejsi, atp), ale budiz. Mozna PG zamestnava skupinku kouzelniku co delaji postprocessing? |
hmm, zeby vec designu? mozno lepsia kontrola kvality? lepsie materialy? nemam pocit ze by boli vyrobene z uplne rovnakych materialov
nieco na tom zrejme bude kedze realita je aka je (zatial vsetky ignitiony s ktorymi som prisiel do styku neprezili dlhsie ako pol roka normalneho zaobchadzania .. impacty mam uz cez tristvrte roka a prezili niekolko conov)
|
|
| | |
NX-306
Uživatel
|
Zaslal: st, 9.leden 2008, 14:31 |
|
|
|
mame tu svobodu projevu a muze si kazdej rikat kdo chce co chce, resp nemuze, ale o tom co se smi a ne rozhoduje admin a moderatori. Nejsi ani jedno
Ano, zaruku na moje dva ignitiony mi nebyli uznany s tim ze sem pad pretizil. (jeden odesel po 1.5 mesici pouzivani 5ti tlapek, druhej po 1 asi na 6ti tlapkach). Zaruku mi neuznal mayflash, coz je vyrobce Ignitionu. Podle slov pana Kukacky neni mozne zjistit co je vyrobni vada a co ne tudis si za vsechny problemy muze zakaznik sam.
Impacty nevim jak sou delany a kde je ten miracle ti nepovim. Mel sem dva Ignitony a odesli hned, Impacty mam doma pres rok a porad fungujou jak maj (a to precejenom uz nehraju 5ti tlapky, navic prezili serii predvadecek). To ze oproti ignitionum se na nich orientuje a mas lepsi kontrolu nad telem je fakt.
trin dava krome zaruky i garanci toho ze to bude fungovat a rek bych ze se s nim domluvis na distribuci.
to mas stejny jako dejme tomu Nexen pad vs TX4000 - oba maji stejnej princip, control boc vypada taky shodne. U TX4000 ti kazdej zkusenejsi hrac rekne "biggest crap ever" (preklad: nejvetsi smejd kdy vyrobenej), Nexen pad ma velmi pozitivne ohlasy.
|
|
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: st, 9.leden 2008, 15:09 |
|
|
|
deluxe ignition v1 - reklamace po trech mesicich. pad odesel jen s tim ze jsem na nem normalne hrala (nic extremniho byl to prvni pad) (posilano primo mayflash) - neuznano - predano jedne kamaradce
deluxe ignition v2 - reklamace priblizne za stejnou dobu ale odesel asi po tydnu - posilano pres play-asiu (mozna i mayflashi) - neuznano - zniceno uplne odesel do vecnych lovist
deluxe ignition v2 - odesel po pul roce (teda jeste vicemene funguje) - reklamace neuznana (smartoys, posilaji mayflash osobne a na tom jsem si dohlidla) - mam ho jeste doma
deluxe ignition v3 PG verze reklamace uznana bez udani duvodu proc pad odesel. proste poslali novy pad. - reklamovany pad doma, novy pad prodan
- impact mam doma (ok ze svedske varky) uz relativne dlouhou dobu, hraju na nem experty a hardy a double na hard a expert. prezilo to hrani, CF sroubky, CF hrany a obcasne omylem postaveni kovove zidle na pad.
- co se ignitionu tyce, jeden pad odesel kvuli tomu, ze mi sensor prokousla kocka. nemluvim o potrhani jak horejsi tak spodni strany, tomu ze pad opravdu po mesici nefunguje tak ma i kdyz je dejme tomu jeste pouzitelny. ale mate radi skore 300 perfects, 10 pad miss? ja osobne ne.
jestli vyrabi impact pady v cine mayflash tak to se jeste pozeptam.
----------------
klidne budu prodavat ignitiony, ale reknu lidem jake ignitiony jsou a take si dam pozor na to jestli jsou to opravdovi hraci nebo obcasni.
|
|
| | |
| | |
Wejn
Uživatel
|
Zaslal: čt, 10.leden 2008, 12:49 |
|
|
|
NX-306 napsal: | Podle slov pana Kukacky neni mozne zjistit co je vyrobni vada a co ne tudis si za vsechny problemy muze zakaznik sam. |
Zajimave, ze z toho co jsem slysel, tak jim jeste nikdo zadny pad nereklamoval. Takze si tuhle informaci s nejvetsi pravdepodobnosti cucas z pr....stu.
S'Tsung napsal: | jestli vyrabi impact pady v cine mayflash tak to se jeste pozeptam. |
No, to se klidne zeptej. A v mezicase si ten pad treba rozeber a podivej se na jeho vnitrnosti.
Re Impact: No, co jsem mel tu moznost si tenhle "zazrak" na BVV vyzkouset, tak radeji zustanu u tech Ignitionu, co mam uz vic jak rok doma. Btw, oba prezili uz taky nekolik predvadecek.
A kdyz tady spousta z vas caruje s vecma jako "Nexen", "CFko", ... zkuste se zamyslet, kolik asi bude end user cena, kdyz si to nechate poslat do CR. Pochybuju, ze nejakej zacatecnik vysoli 10-15 tacu (nebo vic) aby mel doma 30ti kilovou kovovou obludu. Ale to vy jako "ddr experti" asi nezvladate videt.
Ja bych osobne nekoupil ani jeden z: TX, Nexen, CFko. Radeji zustanu u BeeTechu, i kdyz to TXko co jsem dostal neni na prvni poskok az tak uplne spatny -- videno ocima ne-magora ktery skace cca 8micky hard.
No a jeste na okraj -- pochybuju, ze je nejak realne na ceskem trhu prodat vicero hardpadu v cenove hladine nad nejakych 5-7 K Kc. Pokud se bavime o prodeji fyzickym osobam, ne institucim. Ale jako YMMV.
-- M.
PS: toto je muj posledni prispevek v tomto threadu (a ani ho dal nebudu cist), takze se nemusite namahat se mnou polemizovat...
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 10.leden 2008, 13:13 |
|
|
|
(pro Wejna to neni, kdyz to tu uz necte - ale ostatnim lidem se to treba bude hodit)
citace: | A kdyz tady spousta z vas caruje s vecma jako "Nexen", "CFko", ... zkuste se zamyslet, kolik asi bude end user cena, kdyz si to nechate poslat do CR. Pochybuju, ze nejakej zacatecnik vysoli 10-15 tacu (nebo vic) aby mel doma 30ti kilovou kovovou obludu. Ale to vy jako "ddr experti" asi nezvladate videt.
Ja bych osobne nekoupil ani jeden z: TX, Nexen, CFko. Radeji zustanu u BeeTechu, i kdyz to TXko co jsem dostal neni na prvni poskok az tak uplne spatny -- videno ocima ne-magora ktery skace cca 8micky hard. |
Osobne jsem mel ProLogica, nez se clovek dostal na obtiznost okolo 5-6 tlapek. Coz pri normalnim hrani kazdy za tyden da (pokud ne, asi asi hraje hodku za 14 dni nebo fakt nevim). Hrat 5ti tlaky clovek dokaze i za necely tyden co hraje.
Tazke pokud to clovek s hranim mysli vazne, bude chtit asi lepsi pad aby mohl jit dal.
Treba konkretne JTK si TX1000 koupil z Play-Asie a to bylo pred vice jak 4 lety. A pochybuji ze by o nem nekdo slysel, ba to vice, aby o nem nekdo slysel jako o DDR magorovi.
Koupil jsem si za nejaky cas taky TXko. A klidne reknu, ze cena je nizsi nez v te dobe byl Trinpad, nebo BeeTech (i kdyby se BeeTech mel posialt z Brna do Plzne, misto postovneho z Asie do Plzne), tak to vyjde pakticky nastejno (pod 3K v te dobe).
----
Trocha citace:
"pochybuju, ze nejakej zacatecnik vysoli 10-15 tacu (nebo vic) aby mel doma 30ti kilovou kovovou obludu"
Zacatecnik tezko (leda by mu to koupili rodice). Po tydnu-mesici uz z tebe zacatecnik neni a pak vidis, jestli te to zajima nebo ne.
A mezikroku je vic.
"papirovy pad" na vyzkouseni - 300-800
"lepsi softpad" - 1000
"levnejsi hardpad" - 1 000-4 000
"kvalitnejsi hardpad" - 6 500-15 000
"platforma z AC" - 15 000 - 2x 000
"arkada" - 150 000 - 950 000
(mimochodem, znam lidi, co maji doma papirak a znam i lidi, co maji doma arkadu .. nerealne to neni). Za auta lidi davaji nekdy i vic.
+ jsou tu moznosti jako:
jit si zadarmo ke kamaradovi zaskakat
jit si za 10-20 korun zaskakat na arkadu
jit si za 100-500 zaskakat na con
jit si za 500-2500 zaskakat na zahranicni arkady (ITG2 a dalsi automaty tu nenajdes)
.. at si kazdy vyuzije to, co chce. Az se onen clovek rozhodne, muze se mu s tim pripadne pomoci.
A k tomu "videno ocima ne-magora ktery skace cca 8micky hard." .. no zkus si zjistit jake skladby davam a kolik mel asi studentik v te dobe prijem (je to prakticky to, co jsi napsal).
Btw, nikdo te nenuti. Hraj si na padu, ktery uznas za vhodny a ktery ti vyhovuje. Pokud tomu clovek nerozumi (at jako zacatecnik, nebo jako prac na 8mi tlapkahc) a chce si poridit pad pro hrace jeho urovne, pak tu je nekdo, kdo mu s timhle muze poradit nebo i sehnat.
|
|
| | |
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |