ahoj....mám takový probléml,nevím do jaké míry se to tu už řešilo nebo ne,nečetla sem ostatní příspěvky,ale potřebovala bych poradit...
asi před měsícem jsem si objednala usb dance pad(http://www.tanecnipodlozky.cz/usb-dance-pad) ze stránky ddr.cz a až do dneška sem byla spokojená...dneska sem "skákala" jednou a hodlala sem si to večer zopakovat,ale ouha....nereaguje mi jedna šipka....(cože je dost brzy na to,že to mám od začátku prázdnin,ne?)...nemyslím si,že bych pad nějak přetěžovala,ale pravidelně jsem ho po skákání překládala na půl kvůli skladnosti...myslíte,že se tím skládáním nějak porušili "kontakty" bo jak to říct,v podložce a budu to muset reklamovat nebo je to jen(naivně doufám,že jo) nastavením v počítači....moc se v tom nastavení nevyznám,tak nevím....kdyžtak mi napište svůj názor nebo nějakou radu,jestli ste se s tím už setkali.....předem moc díky....jen doufám,že nebudu muset reklamovat...
díky moc za pomoc....nějak sem to všechno skloubila dohromady a pad se rozjel....zjistilo se,že mám chybu v nastavení šipek,takže to na jednu šipku nereagovalo bo co...sem nevěděla co s tím tak sem to prostě přeinstalovala...tudíž se mi obnovilo původní nezmršené nastavení a já můžu hopsat dál
díky moc...