|
| Cobalt flux | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: so, 26.březen 2005, 6:36 |
|
|
|
Tak predpokladam, ze jste o tomhle uz slyseli. Cobaltflux je pry ten nejlepsi pad, ktery existuje. V americe si ho chvali hlavne kvuli tomu, ze je uplne hladkej. No jak si mozna nekteri z vas vsimli turnaj se konal prave na techto padech.
Musim rict, ze i takhle moje orientace na automatu je nulova (v botech) ale v ponozkach nebo bosa se celkem orientuju. Tady jsem byla totalne mimo. talky jsem zvykla hrat na P1 takze tady na te prave strane to nebylo zrovna nejlepsi. no takze jsem parkrat odesla z padu. a rikala jsem si..oops nemela bych tou nohou stat na padu a ne na zemi? Kazdopadne se nas vyrobce jeste ptal jak se nam zda presnost padu tak jsme se docela (jako hraci) vysmali. Ve stepmanii totiz nebylo ani vyvoj combo jako v SMLAN, protoze se jim to zdalo neuzitecne, ale nam se to zas tak neuzitecne nezdalo a tak jsme je za to docela hnali. protoze slapejte nekam, kde nerozeznate kde stojite a nevidite na obrazovce ani jestli jste minuli nebo ne. Teda nekteri to zjistili asi rychle ze...kdyz se podivali na sve udesne vysledky po skladbe. Nebyla to chyba padu, ale neschopnosti hracu na techto padech. BTW ti dva co to vyhrali jsou dva ze tri hracu kteri cobalt flux vlastni. Takze neni se ani cemu divit. Ale myslim, ze i tak vitez ma velkou sanci na vyhru v dnesnim turnaji. amegon nevim nevim...kazdopadne je to dobry hrac a ma dobry PA. Ale neni az zas tak genialni jako nekteri dalsi hraci zde.
Takze mozna ze Molik pujde v uniforme na avalcon a odehraje mi sakuru!
No uvidime..zkusim se dat dohromady. a pujdu utratit me ctyri kredity na rozehrati. ...uvidim jestli se na ne vubec budu moct divat.
|
|
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: so, 26.březen 2005, 14:40 |
|
|
|
*foreign currency loaded*
*transferring to CZK*
*processing... DONE*
The value is: 10,639.63 CZK
Thank you for using Pulda's online exchange rate database.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |