Fixed change song speed menu codes starting with change difficulty menu codes.
Fixed memory leak in BeginnerHelper.
Fixed crashes due to high song meter values.
Fixed reading UTF-8 lyrics.
Fixed crashes related to BMS loading.
Fixed memory leak reading ZIPs.
Fixed handling corrupt banner cache.
Fixed long/marathon StageStats::GetAverageMeter results.
Fixed crash selecting Random with no songs.
Fixed songs with a non-zero initial #BPMS.
Editor: Fixed laying hold notes with shift-0.
Windows: Disabled parallel port lights driver due to GPL-incompatibility.
Windows: Worked around Realtek AC97 audio driver bug.
Windows: Fixed thread handle leak.
Added some fallbacks for note color NoteSkin elements.
Linux: Fixed some GCC 3.4 compilation problems.
Linux: Added extra autoconf checks for Lua and TLS.
OSX: Switch back to OS X installer.
Zaslal: pá, 27.květen 2005, 11:01
Tak uz ji mam stazenou, jen co prijedu domu tak instaluju, mimochodem jak zde jiz bylo zmineno nekde, jak je to s tema score, kdyz tu puvodni instalaci prevalcuju timhle tak asi nezustanou co?
:EDIT:
ok ok uz vim ten topic je o jedno pod timhle momentalne :oops:
Zalohuj pro jistotu adresar Data, ale pri startu app ti to pise ... jen si pak SM nastav znova (Event mode, rozlis, param ...) jo a bude ti to vytvaret znovu Cache.
Zaslal: pá, 27.květen 2005, 19:58
Tak jsem to nainstaloval, data nebylo ani potreba nahravat zpet, zvladl ty co zustaly po odinstalaci RC2, je to pritulnejsi hlavne s ITG skinem v okne se da zaskrtnout u message o spatne velikosti bitmapy okynko "priste nezobrazovat" konecne
Jsou ruzny errory, ten ze je neco v trochu jinych rozmerech jde odskrtnout a uz se nezobrazuje, ten o chybejici grafice musis rpeskocit (odklepnout automaticky nejde).
Tohle je tam uz celkem dlouho .. ale nevadi, neres to.
Jee no jo ono je nova verze Ja si to ani neuvedomuju protoze se mi updatla sama pri emerge world . No a songy, highscore atd to by se nikdy nemelo smazat bez prani uzivatele. U windowsu to bejva tak ze se pri odinstalaci zepta, jestli ma smazat ty data co nejsou soucasti 'jadra' hry, na Linuxu je to jednodussi, protoze jak exac tak songy a highscore se ukladaji uplne jinam.
hm ze bych taky updatela? treba by mi to prestalo ukazovat mys ve StepManii a prestalo by me to otravovat s grafikou a ukazovalo by mi to konecne japonske lyrics...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.