Hm ze bych postla svuj nevydareny pokus o full combo?
Molik: pocita se vse..ale ma to byt Full Combo (pro ty pomalejsi ...voltage se musi byt stoprocentne zaplnena...). To tvuj screenshot nema, ale jinak pekne dve AA.
EDIT: ten nevydarenej pokus o full combo na hot limitu je v max. combo. (649 nebo tak neco..jeden Boo asi pred posledni stovkou sipek)
molik: to vypada na nabeh na AAA. Jen tak dal...az me porazis tak te budu muset zabit^_^..nebrat vazne..ale doufam, ze me nikdo nedozene^_~ Ale v Koline nad Rynem se snad moje DDRovske poneti, ze jsem nejlepsi snad konecne trochu otrese...
EDIT: molik: nechces treba predelat spravu barev na tvem kompu? nejak mi to trha oci...
Jeste detail. Nemusis psat, ze jsou to peti tlapky, protoze z toho screenshotu se to da jednoduse zjistit. Vzhledem k tomu, ze mas dve AA (v prvni skladbe asi tak tak 97,65%) tak vime, ze max. pocet bodu pro tento song je 50000000. Prvni cislice udava pocet tlapek. (plati jen pro normalni verze songu)
BTW: to taky znamena, ze u deseti tlapek se jedna rovnou o procenta^_^ K acku na max300 mi jeste 2% schazi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.