Tak me tak napadlo, kdyz zase zacinaji ty povodne, jestli ma tvuj pad zkusenosti s velkou vodou (jak se nani pripravujes )ci sklenickovkou..... Ten můj zatim jenom zazil Makro kolu a nastesti zije... .....
Jejda, u nas na sidlisti teda jeste velka voda nebyla, ale koukam ze taky asi dorazi, protoze hasici makaj jak divy....A to je tady jenom Labe , do kteryho se vleva orlice
Tak muj pad sice plavat neumel, ale voda na nej taky zapusobila...primrzl mi k balkonu (NE, to nen VTIPNE!)....no momentalne ma jiz jinou majitelku, takze podobne veci uz snad nehrozi m=^.^=m
No tak muj pad ma tedkomc take "jineho majitele" (je ve skole po me predvadeci akcicce) a mou skvelou ucitelku napadlo to predvadet kazde tride a jeste jako predstaveni na sklni besidce pred asi 100 lidma (BOZE)
Jdu zvazit brachovu becku ktera bude vazit priblizne asi tolik kolik ta moje ............ hmm 15 kg to jde tak ta by asi neplavala no ale kdo vi ? co je dute plave
ono spis co ma celkovou hustotu mensi jak 1000 (kg/m³) plave (ve vode), coz me privadi k jedne silene myslence, ze mam bednu a vypumpuju z ni vzduch, tak mi vzletne nahoru
Jo, proc ne. Pokud se ti nezborti - von tlak jedne atmosfery na steny muze byt docela potvora.
Jak asi fungujou balony - ty akorat pouzivaji "dietni" vzduch ^__^
Tak prosim jeden softpadik poslat i smerem na vychod po nejaky rece ja si ho chytnu, notebooke neni potreba ale ten padik bych bral mam uz delsi dobu zalusk ale ty takove legracni papirky s tvarema neznamych lidi a cislama nejsou ... tak ja si vemu sitku a budu lovit nejakej soft jen mi reknete kam ste ho hodili ^_~
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.