Co považujete za svůj nejlepší výkon v DDR ? Můžete mluvit o čemkoliv, třeba i o tom, že se vám jí podařilo spustit:) Jak chcete.
Myslím, že to byl Pragocon 2005, dostal jsem se ke kádrům našeho týmu (Molík, Xsoft), a chytil se mezi lidi. Jo, za rok a po dvou Avalconech si povíme jaký to bylo v začátcích...
Naposledy upravil Cloud dne út, 2.srpen 2005, 15:12, celkově upraveno 2 krát.
Nejvesti uspech? 1) mit doma vlastni funkcni vec na ktery se da tlapkat, 2) probudit ceskou DDR komunitu k zivotu (at uz je to forum, GTC, srazy, CONy ...), 3) ***************** (no to vam nereknu :p )
Best uspech
1. Kazdopadne lidi- a probuzeni komunity...
2. Prolezeni vsech desetitlapek na multiplayerovem turnaji...
3. Samotne zacnuti hrani DDR
EDIT: za uspech pocitam to, ze komunita se opravdu probudila a zacala plus minus komunikovat. Ted se jenom musim poradne domluvit s PG a s Pavlem a pak to budu povazovat za svuj druhy zivotni uspech.
Ze mam doma prakticky porad 2 pady, uz mi to zacina jit a navic jsem nalakal par dalsich lidi (vcetne pritulkyne - ted se snazi dat Butterfly na fullcombo)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.