V jakem smyslu pridat, potrebujeme udat ten druhy pad nebo nasbirat dalsi zajemce o objednavku za ucelem rozlozeni nakladu na dopravu?
A vubec, nemam se pripojit, uz abych koberecek mel. Predani zbozi v Brne by bylo dobre, ale ted o prazdninach nebyvam v Brne stale. Jak to jenom udelame, hmhm.
kdyz to objednate 10.8. tak nez to prijde tak je skoro po prazdninach...prislo mi to za 11 dni od zaplaceni
nejak dlouho ... i kdyz asi zalezi na typu dopravy. Me to vezli z Nemecka a trvalo to 5 dni (+vikend) a bylo to pres UPS ... imho lepsi si priplatit a mit to driv
kdyz to objednate 10.8. tak nez to prijde tak je skoro po prazdninach...prislo mi to za 11 dni od zaplaceni
nejak dlouho ... i kdyz asi zalezi na typu dopravy. Me to vezli z Nemecka a trvalo to 5 dni (+vikend) a bylo to pres UPS ... imho lepsi si priplatit a mit to driv
ja jsem si priplatil, ta samotna doprava byla jen 3 dny ale pred tim to 8 dni pripravovali...a to to meli mit podle informaci na sklade
Ja si kupuju sadu dvou padů pro sebe, ozval se mi uz nekdo kdo obednava to same (2x deluxe ignition za 59,90) takze to objedname spolu - pokud se nam nejak podari domluvit predani (je z prahy)... Domlouvat se budeme zitra. No a objednavame to z EU, takze by to melo byt quick and cheap...
jo a kdyby ses k nam prece jen pridal )v pripade ze to klapne), muzu ti tu ty pady klidne schovat, nez si pro ne budes moct prijet. Akorat ze ja v brne nebudu asi prvni 2 tydny v zari...
Jestli to nebude takovy problem, abych se pridal, pripojim se, kdyz uz je takova prilezitost, aby se naklady na dopravu rozlozily, jestli to tak opravdu je.
Email: enigma3<at>email<dot>cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.