DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď air jordan 1 high
air jordan 1 high
Anonymní DDR portal


Citovat
Hoewel kort in hun Usaaf 1 Low-partnerschap, heeft een duo de afgelopen twee seizoenen een witte regarding zwarte optie geboden hierdoor nike air force 1 low elke keer was een een hit. Nu een druk al wordt uitgeoefend, zullen ze experimenteren achieved nieuwe kleurstellingen om lo zien wat wel hierdoor niet werkt. Omdat Great een in New York gevestigd merk is, is een alleen maar logisch dat de sneaker zou arriveren in een op laarzen geïnspireerd "Vlas" -thema. Hoewel er geen gelekte afbeeldingen zijn opgedoken, kun jij een bovenwerk van compleet tarwesuède verwachten met op schoenen geïnspireerde veters, de bijpassende tussenzool en buitenzool, tonale Nike Swoosh-branding hierdoor het felbegeerde Supreme Box-logo op de enkels.

Een Nike Air Force 1 Fontanka is het volgende silhouet dat een seizoensmake-over krijgt met een officiële color ways van Rattan, Madder Main, Burgundy Crush en Khaki. Met een leren schedule in donkerbruin en een extra contrasterende hits truck kaki suède overlays, roept de nike air force 1 high Swoosh-branding aan de zijkanten op tanto een tweekleurig ontwerp inside Burgundy Crush en Madder Root. Passend bij een gelaagde bovenwerk, heeft een gebroken witte rubberen tussenzool ook een verhoogde rubberen tussenzool. Al met ing een geweldige nieuwe versie om toe te voegen aan uw oogstrotatie.

Deze vertolking heeft een compleet lederen make-over met de nike air force 1 shadow en Illusion Green-ontwerp dat Bright Mango aan een zijkanten, blauw op een tenen, gele tongen hierdoor groene hieloverlays oproept. Omkring de felgekleurde panelen lo contrasteren, zijn Sail-overlays aan de schoen toegevoegd achieved de extra zwarte tinten via Nike Swoosh-logo's aan de zijkanten. De uitvoering is afgewerkt met zeilzolen aan de onderkant.

Hoewel er geen gelekte afbeeldingen zijn opgedoken, hebben we all air jordan 1 high een mock-up van wat we van de footwear kunnen verwachten. Gekleed inside zwart en Starfish Travel, wordt verwacht dat een bovenwerk in zwart percibir wordt geleverd, terwijl een hele bovenwerk tonale uilenogen heeft die oplichten inside het donker. Sail Lemon verft de binnenzool, terwijl een Sail rubberen tussenzool en een oranje buitenzool het ontwerp afmaken.
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

air jordan 1 high
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Play-Asia.com - ITG pro PC (ITG for PC) koupite tady
Nakupujte přes tento baner, jako všichni naši DDR hráči


Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)