DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Aktualni stav ITG1 v Praze [:-(]
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 31.07.2006
Příspěvky: 555
Bydliště: Praha
Citovat
aktualni stav arkady je nasledujici:
- vsechna tlacitka funkcni (opravena)
- double premium zruseno
- nastaveny 3 kola za 1 kredit, to znamena:
* 1 hrac 1 kredit - 3 songy nebo 1 marathon
* 2 hraci 2 kredity - 3 songy nebo 1 marathon
* double 2 kredity - 3 songy nebo 1 marathon

ale nesmite failnout, jinak zbyvajici kola propadaji.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Robot2037Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
wow.... my tu mame arkadu... na standartni nastaveni ?!

nezkousel nahodou nekdo synchronizaci, co to s tim udelalo (predpokladam ze dali jenom 'reset to default' - tj i nase zmeny syncu se nejspis vymazali, ikdyz to i s nima bylo off)?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
ze bych se zas nekdy stavil na arkade?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Trin DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 12.03.2005
Příspěvky: 643
Bydliště: Praha - Stodulky
Citovat
NX-306 napsal:
nezkousel nahodou nekdo synchronizaci, co to s tim udelalo (predpokladam ze dali jenom 'reset to default' - tj i nase zmeny syncu se nejspis vymazali, ikdyz to i s nima bylo off)?

me prisel sync docela v poradku, ale byl jsem v mensine Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TrinOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
Ja moc sync/off sync nepoznam, ale taky mi to neprislo spatny.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Reaver.man DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 29.10.2006
Příspěvky: 211
Bydliště: Kolin
Citovat
Ja myslim, ze synch je relativne dobrej...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Reaver.manOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 31.07.2006
Příspěvky: 555
Bydliště: Praha
Citovat
ja taky nepoznam jak to s tim je. kazdopadne plati pravidlo, ktere platilo i kdyz se ten timing posunoval - ze mi to na arkade nikdy neslo jako doma. kdyz tam ale clovek chodi casto, tak si na to zvykne a jde mu to lip (muj pripad), ale posledni dobou sem se tam moc casto neobjevoval, takze mi to zase moc nejde. takze tezko rict jak to vlastne je.
kazdopadne cena je jeste vyhodnejsi nez driv, coz je fajn. no ale za double 2 kredity, to nechapu, vzdyt to tancuje jen 1 clovek Confused vim ze je to tak standartne, ale do dneska sem moc nepochopil proc.

a timer je stale nastaven.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Robot2037Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Reaver.man DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 29.10.2006
Příspěvky: 211
Bydliště: Kolin
Citovat
Robot: imho to je tak, ze neplatis za cloveka, ale za pouziti padu, cili 1 pad = 1 kredit, 2 pady = 2 kredity...

ten timer by to mozna chtelo zase vypnout, kdyz tlacitka zase funguji.. a ta cena je supr! :)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Reaver.manOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Marty DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 22.09.2005
Příspěvky: 181
Citovat
Reaver.man napsal:
Robot: imho to je tak, ze neplatis za cloveka, ale za pouziti padu, cili 1 pad = 1 kredit, 2 pady = 2 kredity...

no jo, jenze to take neni tak docela pravda, ze pri double vyuzivas oba pady stejne, jako kdyz hrajou dva lidi proti sobe - pocet "zmacknutych" sipek je pri dvou lidech 2x vetsi jak pri jednom cloveku na double, tj pady se mene opotrebovavaji, navic tim ze je to rozlozene po obou padech, tak je to i pro arkadu lepsi - kdyz tam prijde clovek sam a tape jen na single, tak imo tape jen na jednom konkretnim padu, dost pravdepodobne na tom levem, tj ten se "ojizdi" vic jak kdyz by dotycny hral double Smile

jinak ad tlacitka, ono to totiz bylo tak, ze tam nebyl funkcni ani jeden start, kdyz jsme tam prisli (ano, i ja jsem byl na arkade). Toz jsme postvali obsluhu, ze at s tim neco dela, ze tam mame dva kredity ze se to s nama nekamaradi vubec. Tak nabehl technik ci co to je a pul hodky tam cosik vyvadel s tavnou pistoli (pajet se tim neda, tak mi teda neni jasne co presne tam kutil - pravdepodobne "lepil" dratky k sobe nebo tak neco). Pak uz to fungovalo celkem v pohode ... jeste by to teda chtelo asi kladivo, poradne, protoze na pravem padu je u prave sipky povylezly jeden sroub o necely centimetr a nezdalo se, ze by se chtel nechat zasroubovat niz, aby se o nej nekdo neporanil - takove roztrzene chodidlo je totiz naramna mnamka Very Happy

edit: asi jsem lama, ale kde je na foru zminka o tom ze Srandista prijede na arkadu? Nebo jsem fakt slepy?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MartyOdeslat soukromou zprávu
Deirh DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 20.03.2006
Příspěvky: 487
Bydliště: Fala Core, Entertainment District
Citovat
Marty napsal:
Reaver.man napsal:
Robot: imho to je tak, ze neplatis za cloveka, ale za pouziti padu, cili 1 pad = 1 kredit, 2 pady = 2 kredity...

no jo, jenze to take neni tak docela pravda, ze pri double vyuzivas oba pady stejne, jako kdyz hrajou dva lidi proti sobe - pocet "zmacknutych" sipek je pri dvou lidech 2x vetsi jak pri jednom cloveku na double, tj pady se mene opotrebovavaji, navic tim ze je to rozlozene po obou padech, tak je to i pro arkadu lepsi - kdyz tam prijde clovek sam a tape jen na single, tak imo tape jen na jednom konkretnim padu, dost pravdepodobne na tom levem, tj ten se "ojizdi" vic jak kdyz by dotycny hral double Smile

Heh, nejak nechapu hloubku teto uvahy. Vzdyt je to trivialni - hranim doublu zamezujes tomu, aby nekdo hral s tebou na druhem padu - a hodil tam dalsi kredit za sebe. Kdyby se hral porad double za 1 kredit, arkada by vydelavala za dany cas polovicne. Proto je to za 2, aby byznys plan byl zachovan. Lidi tam opravdu nebudou zevlovat 2x dele, kdyby se hral double (spis je to prestane bavit o to drive).
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele DeirhOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
Nerek bych ze Roxoraci delali pred uverejnenim ITGcka takovehle uvahy - na to aby se driv dal vybrat double se musi zmacknout start jak na P1 tak na P2 a prvnotni zmacknuti startu sebralo kredit (prihlaseni hrace do hry) = double stal 2 kredity. Pak az nekdy se do SM doplnil premium mod a defaultne zustal vypnutej, coz se promitlo i do ITG1. Pak prislo ITG2 kde uz pouzili hlavu trosku vic (sou lidi co hraji rads double, jako u PIU) a double premium je zaplnej defaultne.

Joint premium sme tam dali jako kompenzaci nestartniho nastaveni songu za kredit, tedka kdyz je zbytek nastaveni na default ITG1 tak neni asi duvod ho menit...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 31.07.2006
Příspěvky: 555
Bydliště: Praha
Citovat
Marty napsal:
edit: asi jsem lama, ale kde je na foru zminka o tom ze Srandista prijede na arkadu? Nebo jsem fakt slepy?

Nejsi slepy, byla to velmi utajovana akce, ani sam Srandista nevedel ze pojede, dozvedel se to az den predtim vecer. Byl to darek od Centime k jeho narozeninam a proto se to tajilo. Ale to uz sem nepatri. Wink
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Robot2037Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Robot2037 napsal:
Marty napsal:
edit: asi jsem lama, ale kde je na foru zminka o tom ze Srandista prijede na arkadu? Nebo jsem fakt slepy?

Nejsi slepy, byla to velmi utajovana akce, ani sam Srandista nevedel ze pojede, dozvedel se to az den predtim vecer. Byl to darek od Centime k jeho narozeninam a proto se to tajilo. Ale to uz sem nepatri. Wink

Asi tak.

Jinak reset by mel vyresetovat jen nastaveni, ale presto se zeptam - hiscore zustalo co? Nejsem si jistej, jestli synch je na puvodnich -160 nebo na upravenych -121. Double - cena blba, ale i tak ho skoro nikdo nehral (ja a robot sme ho ze srandy zkusili a pak jej obcas hraje sts). No aspon se budou hrat songy a ne maratony. Jinak 1 kredit = 9 korun, jo? Failnout jde i v 1. songu a dal te to nepusti?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 31.07.2006
Příspěvky: 555
Bydliště: Praha
Citovat
no divil by ses, ale od ty doby co mam doma 2 trinpady tancuju stridave single a double a kdyz sem chodil na arkadu ted v posledni dobe, tak sem tam hral jen double. takze proto o tom mluvim ze me to trosku mrzi. jako cena je ted vyhodnejsi nez predtim, ale kdyz si to vezmes z noveho pohledu, tak kdyz si reknes - hodim tam 2 kredity a zahraju si 3 hry double a nebo hodim 2 kredity a zahraju si 6 her single - tak druha moznost skoro jasne vitezi. neutral

hiscore zustalo.
kdyz failnes v 1. kole, tak zbyvajici kola propadaji, proto si ty zabijacky songy davej az jako posledni kolo Smile
kdyz tancuji 2, staci aby prezil jeden.
1 kredit = 10kc, s VIP 9kc (to zustalo stejne)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Robot2037Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Srandista DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 23.10.2005
Příspěvky: 368
Bydliště: Brno
Citovat
Nejdem sice proti vsetkym (aj Centime ma rovnaky problem), ale ta arkada je DOST off sync... Nepokladam sa sice za bohvie jak presnu osobu, ale mam zvyk z normalneho ITG2 dedicabu, a v Prahe som songy s prehladom hral s najvacsim poctom greatov... Skratka ak sa sync posunie z -GREAT na FANTASTIC!!! (brane z ITG hodnotenia, neviem jake su tam doby), tak to bude idealne... Inak tlacitka funguju vsetky, a pady beru ako tak dobre (ked odpocitam holdy, ale to nie je nic nove)...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SrandistaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Aktualni stav ITG1 v Praze [:-(]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 2 z 5  

  
  
 Zaslat odpověď  
Play-Asia.com - ITG pro PC (ITG for PC) koupite tady
Nakupováním přes tento baner přispíváte na provoz těchto stránek


authoritybacklinks.com - Ressources et information concernant authoritybacklinks Resources and Information.
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)