|
| | |
| | |
| | |
WerK
Uživatel
|
Zaslal: út, 31.květen 2005, 18:13 |
|
|
|
Zdravim, jsem tu novej. Stepmanii jsem videl na nejakym screenshotu - hnedka me to zaujalo ... tyhle tanecni hry jsem uz videl mockrat ale nikdy jsem to nezkousel. Dalsi plus bylo pro me ze ma linuxovy port, ktery funguje super ( pouzivam hlavne gentoo linux ). Tedka uz to hraju tak +- mesic na klavesnici a fakt me to bavi ( davam i nejaky ty 9-ti tlapky na A ). Tedka uvazuju o tom, ze bych si nakoupil nejaky ty pady protoze je jasny ze bez nich je to skoro nicem. Vsichni tady rikaj ze ten deluxe ignition pro xboxe je ok ( prepajeni koncovky zvladnu, delam elektrotechnickou prumyslovku ). Spis me trapi otazka jak to s nim bude pod Linuxem. Je to normalne USB HID zarizeni ( jako joysticky, mysi a tak ) ? I kdyby nebylo a pod linuxem to nechodilo, me by to moc nevadilo windowsy mam pro nouzi taky. Ale to uz bych pro to zacal spis zkouset napsat nejakej driver, cecko trochu umim. Chtel bych nekoho, kdo tenhle pad ma poprosit aby se podival ve spravci zarizeni jako co se ten pad hlasi a jakej driver pouziva a napsat to sem ? Diky moc.
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
herby
Uživatel
|
Zaslal: ne, 4.prosinec 2005, 1:23 |
|
|
|
Zdravím vás!
Tak už aj mňa postihli problémy s ľavou šípkou... zostávala dlho stlačená. Prečítal som si, čo napísala S'Tsung, aj som si rozrezal tú bielu látku a pozrel sa dnu, ale zdalo sa mi, že je všetko ako má byť...
Nechcel som ďalej rezať (a nemal som nový molitan, čo by som tam dal). tak som to zalepil späť a začal experimentovať. A zistil som, že:
- Keď je bez výplne, funguje dobre (ale to si polámem mriežky na senzoroch a susedia by sa asi začali sťažovať).
- Keď je výplň pod ním (nie vnútri), tiež funuguje dobre (ale strašne sa šmýka).
- A napokon, keď je výplň vnútri, ale pad nie je zazipsovaný (iba tak do polovice prvého radu tlačidiel), tak tiež ide bez problémov! A hýbe sa len trochu.
Takže asi zostanem pri tom treťom riešení (potešilo ma to, mám ho sotva mesiac, a nerád by som zasa zháňal ďalší). Máte s týmto riešením niekto skúsenosti (ja dúfam, že v taktomto stave vydrží ašte min. 2 mesiace, kým ten molitan vnútri nezačne byť na padrť...)?
|
Naposledy upravil herby dne út, 1.srpen 2006, 11:44, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
herby
Uživatel
|
Zaslal: ne, 4.prosinec 2005, 12:18 |
|
|
|
Bee_Boo napsal: | Asi takhle, jde o to jak moc na tom hrajes, pokud nemas padesat kilo tak jsou tyhle pady spotrebak, my jsme za dva dny na animefestu (asi pred pul rokem) rozdupali molitany z mych padu a do herdenu (pred tydnem) fungovaly bez molitanu, na herdenu se s nima provadela ruzna zverstva a pady me opustily, takze zivotnost pul roku pricemz ctyri dny z toho pul roku byly hardcore zatez
|
Ako niektorí, ktorí ma videli na HerDene, mohli vidieť na vlastné oči, tak skôr 100 ako 50.
Len nechápem, ako môže pad fungovať bez molitanu -- to predsa nejde (ja myslím ten tenký direrkovaný molitan v senzore, nie tú karimatkovú výplň).
A ty sám hovoríš, že ti vydržali pol roka, čo je viac ako mesiac.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |