DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Hraní 3+ tlapek
Hraní 3+ tlapek
sloane DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 12.01.2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Opava
Citovat
Ahojte,
Sem teprve začátečník...skáču 2nohy celkem že jo, 3 nohy celkem dobré..záleží na songu, ale nedovedu si představit jak skákat abych zvládal 4nohy a více...přijde mi to naprostá šílenost! Chtěl bych proto poprosit o pár rad na začátek, nějaké zásady čeho se držet a jak skákat těžší obtížnosti.
Děkuji moc!
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele sloaneOdeslat soukromou zprávu
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Ahoj,
potrebuji si trochu srovnat vyrazy.

Pocet nohou - myslis pocet "tlapek"? Tj obtiznost u pisnicky 1-10 (nekdy az 15). Nebo pocet najednou jdoucich sipek (1-krok, 2-skok, 3+ ruka).

Pokud jde o davani trojtlapek, tak to chce proste hrat.
Zvyknout si na to, kde pad je, kde jsou sipky, casem jde udelat reflex oko-noha. V 5+ tlapkach zkus nastavovat i Speedmode, aby se to lepe cetlo.
Nauc se rytmus skladeb (chce to kvalitni) a pak jed v nem, pripadne zapni astik tick - F7 (tleskani).
Kraj jednu pisnicku vicekrat, mej kvalitni pad a neklouzavy povrch, zkus s ponozkami i bez nich.

Dalsi informace a zkusenosti hracu jsou vsude po fotu. Tip na par zajimavych:
http://ddrforum.pocitac.com/nase-zacatky-a-zlepsujeme-se-t81.html
http://ddrforum.pocitac.com/jak-trenovat-presnost-t1215.html
http://ddrforum.pocitac.com/turnaje-treninky-a-souti-e-f11.html
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
sloane DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 12.01.2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Opava
Citovat
ano myslel sem počet tlapek (obtížnost skladby)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele sloaneOdeslat soukromou zprávu
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
neni jina rada nez hrat, hrat a zase hrat. postupne se naucis jak se pohybovat, jak je pad velkej a jak se moc nenadrit.

Jestli jsi z Prahy nebo okoli, stav se na Pragoconu (http://ddrforum.pocitac.com/28-1-31-1-2010-pragocon-2010-t2034.html) a muzes skakat do aleluja, popovidat si s hracema na vsech urovnich zkusenosti a ucit se jak poprit fyzikalni zakony
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
sloane DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 12.01.2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Opava
Citovat
No bohůžel z Práglu nejsem. Sem z Opavy, takže to je celkem světakraj...je to už trošku lepčí..míň skáču spíš jakoby šlapu zelí..takže nejakou tu 4-ku už zvládám i na B apod. ale horší je jak přepnu na 5level to prostě nechápu jak mám tak rychle číst stepchart..to prostě nejde Sad
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele sloaneOdeslat soukromou zprávu
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
V options si nastav speedmode. do options se dostanes tak, ze pisnicku spustis ne jednim stiskem enteru ale dvema.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
sloane DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 12.01.2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Opava
Citovat
hmmm zpomalovat/zrychlovat...to už je pak takový podvod ne?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele sloaneOdeslat soukromou zprávu
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
Neni. protoze kdyz si zrychlis speedmode tak sice zvetsis mezery mezi sipkama, ale sipky se pohybujou rychlejc a na obrazovce jsou kratsi dobu. I na mistrovstvich jsou speedmody povoleny a bez nich se vyssi obtiznosti dat proste nedaj, protoze se sipky pak uz moc prekrejvaj.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 22.07.2005
Příspěvky: 500
Bydliště: Brno
Citovat
No nedaji zahrat... daji, ale je to nesmirne obtizne a malokdo to dokaze zahrat tak dobre jako se speedmodem.
Ja jsem prvni dva roky hravala take bez speedmodu a dostala jsem se na uroven tak 8 hard - 9 expert. Jenze pak jsem se uz vubec nezlepsovala, tezsi stepcharty jsem necetla a hlavne jsem hodne postradala presnost.
Obvykle plati, ze cim driv zacnes pouzivat speedmod, tim rychleji se budes zlepsovat.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CentimeOdeslat soukromou zprávuICQ
sloane DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 12.01.2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Opava
Citovat
děkuji za příspěvky...Jaký koeficient by jste doporučovali pro 5-tlapek?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele sloaneOdeslat soukromou zprávu
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
Ja hraju standartne na 1.5x. Ale ten koeficient neurcuj podle obtiznosti pisnicky, ale podle BPM (najdes obvykle u ty pisnicky, bude to cislo v rozsahu cca. 100 - 300). To je totiz to co urcuje rychlost sipek a speedmodem ho prave upravujes. Takze pri speedu 2x se sipky u pisnicky co ma 150BMP pohybujou stejne rychle jako pri 300BPM
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
sloane DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 12.01.2010
Příspěvky: 7
Bydliště: Opava
Citovat
Ještě bych měl jeden dotaz. A to jestli lze nejak snadno vytvářet své "courses" resp. Challange, protože ty automaticky generované nebo jak se to vytváří sou pro mě pořád moc těžké většinou 5level spíše 6level+ a chtěl bych si je taky zahrát. Samozřejmně v lehčím provedení a třeba se svým složením skladeb. Děkuji
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele sloaneOdeslat soukromou zprávu
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Ano, je to mozna. Stepmania ma moznost Edit course.
Je to delat i v notepadu a editovat primo .crs soubor v /Courses, ale editor ve hre muze byt jednodussi.

Courde editor najdes ve Stepmaniich, kdyz na to maji upraveny themes
(priklad)


na openITG mi to ted poadlo, ale ma to taky (snad funkcni).

No a v posledni rade, pokud mas ofiko ITG for PC, tak po zadani tohoto kodu si jej zpristupnis take:
citace:
Up Left Down Right Up Right Down Left Up Start
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Hraní 3+ tlapek
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Play-Asia.com - ITG pro PC (ITG for PC) koupite tady
Nakupováním přes tento baner přispíváte na provoz těchto stránek


authoritybacklinks.com - Ressources et information concernant authoritybacklinks Resources and Information.

authoritybacklinks.com

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)