u nas se ted posledni dobou velmi casto rika "IBM to zvladne, ma neomezene zdroje a je to desne kuul firma" ... ok, no, je to tak trosku VF specific, ale ja se pri tech slovech vzdycky naramne bavim
btw, co je na kleopatre spatneho? O.o nebo mi neco uniklo?
u nas se ted posledni dobou velmi casto rika "IBM to zvladne, ma neomezene zdroje a je to desne kuul firma" ... ok, no, je to tak trosku VF specific, ale ja se pri tech slovech vzdycky naramne bavim
btw, co je na kleopatre spatneho? O.o nebo mi neco uniklo?
Nene neuniklo ale sedeli sme si takle ve Sportu na namesti a sla tam takova pani a ja vyvalila oci a povidam: hele ta vypada (takovy ty slecinky s dvou centymetrovoou vrstvou makeupu a cernymy pruhy na ockach ) jak sehrezada! A kamos prez celou hospodu: nene to je kleopatra! no malem sme od ni a jeji particky dostali, ale od tej doby se kazdej podobnej pani ci slecne rika kleopatra a co jich u nas v restauraci bylo:D
loool, ted mi tu rekli fajn hlasku ....
ze pry ... "no necum jak chleba z tasky"
Ne ne a kdopa ti to povidal? Ja jen ze tadle hlaska vznikla tady v HK pockej ted si ale nedelam srandu pac ta uz tady frci rok a pronesl ji synovec na oslave svejch ctvrtejch narozek...
loool, ted mi tu rekli fajn hlasku ....
ze pry ... "no necum jak chleba z tasky"
Ne ne a kdopa ti to povidal? Ja jen ze tadle hlaska vznikla tady v HK pockej ted si ale nedelam srandu pac ta uz tady frci rok a pronesl ji synovec na oslave svejch ctvrtejch narozek...
Psala mi to kamaradka pres icq - uz ani nevim presne, o com jsme se bavili (ale dost pravdepodobne o ddrku a co tape a jak tape - ma pujceny jeden z mych hardpadu, aby vyskakala ledvinove kaminky - a to ji je teprva 14 ci tak neco).
Jinak ji to pry rekla jina holka, ktera ji touhle hlaskou chtela nastvat - nepovedlo se, kamaradka se valela v zachvatech smichu a sokyne nastvane odesla
Barka: myslim, ze je zenatej mami..
Mamka: Jak si na to prisla?
Braka: No jak sme se ucili tu matiku, tak mu to moc neslo tak povidal, ze se musi poradit se zenou...
Mamka: a nemyslel nahodou s Růženou a ne se ženou?
dneska jsem zaslechla rozmluvu dvou takovejch drsonu- "ty vole, me smrdi ruka jak tvoje mama"
asi nejsem FREE COOL a IN ale me to prislo strasne ftipny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.