DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď adidas x9000l4 Aito online
adidas x9000l4 Aito online
Anonymní DDR portal


Citovat
Yhdistämällä Primeknit - joka koostuu erittäin suorituskykyisestä langasta, joka sisältää vähintään adidas finland percent Parley Ocean Plasticia ja toinen 50 % kierrätetystä polyesterilangasta valmistettua - mba pystyy tekemään tutusta siluettistaan ja yleisestä jalanjäljestään kestävämmän. Lisäämällä Climacool-teknologian parin monoverkkohäkki mahdollistaa nyt ilmavirran jalan sisällä, kun sitä käytetään, mikä tarkoittaa, että identico ei muutu liian kosteaksi juoksun aikana.

Muita Climacool-perheen yksityiskohtia näkyy kengän takaosassa sekä kielessä, jota koristaa Climacool-merkki. UltraBOOST-brändi osuu kantapään klipsiin odotetusti, kun taas BOOST-välipohja ja Continental-kumipohja täydentävät parin ulkoasua ja toimivuutta. adidas ultraboost Myynti verkossa on yksi Three Stripesin hallitsevan aseman pilareista jatkuvasti kasvavilla lenkkarimarkkinoilla, ja pysyäkseen vauhdissa ze on juuri pudottanut uuden värin UltraBOOST Climacool two -DNA: han.

Hikoilematon kenkäpari oli ennen unelma. Ze ei ole enää mahdotonta, adidas x9000l4 Aito online sillä Adidas on jo keksinyt sellaisen, joka tarjoaa vettä imevää materiaalia. Hiki on yleensä aktiivisten ja yliaktiivisten ihmisten vihollinen. Ajoitus on juuri oikea, koska lämpimät päivät ovat tulossa. Se näyttää olevan paras kausi juosta, mutta lämmön mukana tulee hikeä ja hien mukana hajua. Ze on todellisuus.

Yung-1 upon saanut inspiraationsa Adidaksen Falcon Dorf -siluetista, joka havaittiin adidas yung 1 Halvin hinta ensimmäisen kerran vuonna 1997. Tässä Falcon sai eniten päivityksiä pohjaansa, joka yhdistettiin alkuperäiseen päälliseen. Samaan aikaan Yung-96: n inspiraation ansiota voidaan antaa 90-luvun urheiluvaatteille, joissa on yksityiskohtia, kuten 90-luvun inspiroima paksu EVA-välipohja ja vääntö X-bar.
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

adidas x9000l4 Aito online
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  
Play-Asia.com - ITG pro PC (ITG for PC) koupite tady
Nakupováním přes tento baner přispíváte na provoz těchto stránek


Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)