Zvlastni... Zda se mi, ze jsem se do tohohle topicu prave poprve podival ^_^
Cast s vecma s sebou se asi bude hodit ^_^
A zitra se jedeeeee!!!! (no... mozna pozitri... jeste uvidim... ale s nejvetsi pravdepodobnosti zitra)
Zaslal: pá, 1.červenec 2005, 7:40
Binarek: dneska se jedeee cast s vecma sebou se hodi, jen doufam ze si neuvedomim co jsem zapomnel nez odjedu, protoze uz to nenacpu do zadneho zavazadla coz mi pripomina ze by se mi jedno takove "zavazadlo" hodilo, stale vyprane a vyzehlene pradlo, neomezeny skladovaci prostor .. hmmm
Radsi sem enbudu psat muj dnesni program co me ceka nez odjedu, ale uz sem dve hodiny vzhuru, privezla sem trika a ted jedu na dalsi konec Prahy pro dalsi vzacne veci Ty uz ale nejsou pro vas, ale pro OnCon.
Jsem na tom podobne. Pulku veci mam tak zbalenou. Uvidim jak to pujde s IT vecma. DDRko budu mit na disku a NB (ne na DVD), tak uvidim jak to tam pujde nainstalovat.
Tak se objevilo par veci, kvuli kterym musim odjet az zitra... Ale zato brzo rano a v Chotebori snad budu uz o pul jedenacte! ^_^ Snad nebude moc vadit, ze tam dneska nebudu...
Jinak hlásím že s jídlem nevím nevím - už teď mám krosnu plnou a v Jihlavě nevim jestli stihnu něco sehnat.. snad jo no...
Jinak sem se te´d v jinym topicu dočetl, že budou možná další 2 pady (Treworovy - počítám že softy ????)
Jinak v Chotěboři je možnost přístupu na net ???
Už se těším až zase zakusím po dlouhé době tvrdou zem.. naposledy to bylo na pragáći na chodbě.. ale je pravda, že s minulym akiconem se to nedá srovnat (to sem spal na zimní bundě při otevřeným okně..)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.