|
Lyndee
Uživatel
|
Zaslal: pá, 22.červenec 2005, 21:24 |
|
|
|
Bee_Boo napsal: | takzeeee:
ad 1,
boduje to stejne, nastaveni je jen tak aby se nereklo, stejne si to zmenis na lehci na tezsi
ad 2,
tohle je v profile options, vytvoris profil, a nastavis ho na player 1 (sipkama doleva doprava se browsujou profily)
ad 3,
behem songu F7 - bacha na ostatni klavesy, jsou taky funkcni
ad 4,
ten tam je defaultne ne? nebo mas na mysli nejaky special skin?
a nebo mas vypnute event |
Ad 1,2,3 - chapu, dík
Ad 4 - event mám. Jde mi o uchování výsledků (tj. obrázek výsledkové obrazovky) za účelem pozdějšího chlubení se )
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
WerK
Uživatel
|
Zaslal: ne, 24.červenec 2005, 16:04 |
|
|
|
Lyndee napsal: | Děkuji za dobré rady a s dovolením se ptám dál:
1. Přála bych si, aby se výsledek po skončení písničky ukázal hned bez těch skopičin (jak se tam "točí" ta písmenka nekonečně dokola, než se to zastaví na skutečném výsledku).
2. A druhá věc, která mě trápí: Nejde nějak spustit písnička až od půlky anebo třeba posledních 10 vteřin? Pokud mrším donekonečna konec, musím ji pouštět pořád celou?
3, Existuje možnost prohlédnout si šipky od písničky v nějakém souboru v klidu, aby neběžely a daly se pomalu nacvičit? |
1. To zavisi na pouzitem themesu, treba default nebo FoonMod Plus se toci, u Techno Fiend 3 : Eternity to hned ukaze vysledek ... mozna by se to dalo poresit editaci toho themesu
2. To nevim ... asi tezko
3. Existuje ... staci dat edit songs/courses najit ten song a prohlizet ... hlavne je treba davat bacha aby jsem tam neco nezmenil Ale na nacvicovani je nejlepsi ten song hrat nez koukat na sipky
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 28.červenec 2005, 12:57 |
|
|
|
Lyndee napsal: | Děkuji za dobré rady a s dovolením se ptám dál:
1. Přála bych si, aby se výsledek po skončení písničky ukázal hned bez těch skopičin (jak se tam "točí" ta písmenka nekonečně dokola, než se to zastaví na skutečném výsledku).
2. A druhá věc, která mě trápí: Nejde nějak spustit písnička až od půlky anebo třeba posledních 10 vteřin? Pokud mrším donekonečna konec, musím ji pouštět pořád celou?
3, Existuje možnost prohlédnout si šipky od písničky v nějakém souboru v klidu, aby neběžely a daly se pomalu nacvičit? |
1. Toci se to jen chvilku, muyes si ykusit tam hodit jinej skin/themes co tohle nedela. nebo to spoustej v DWI. Ale nechces trochu napeti pred vysledkem?
2. Pisnicku do pulky? No co treba WinAmp, jinak v SM to hraje sample, ktery tam zadal ten co to editoval. Pokud ti jde tom DDR songy jen poslouchat, zkus Jukebox, nebo nejaky dlouhy MP3 sety.
3. Jop, editor v SMku, Xstep, precist si .sm nebo .dwi, nebo to nechat vygenerovat pres web (udela to obrazek se sipkama-stepchartem). Nebo hraj a sniz si rate. Taky hraj na 2 lidi a hruhemu dej nastav speed mode na 0.25x
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |