DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Vhodny gamepad na stavbu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
SneG DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.03.2005
Příspěvky: 254
Bydliště: Slaný
Citovat
Pokdu ma ten pad 12 tlacitek, sly by z nej udelat 2 dancematy, ne? No a ja potrebuju zjistit od nekoho, kdo ho ma, kolik zmacklych tlacitek najednou zvlaada..
DIIKY
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SneGOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Ad Genius MaxFire G-08XU
Schovi DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 31.03.2005
Příspěvky: 6
Citovat



Ozkouseno, zmacknuto muze byt temer (az na protilehle sipky) vsechno Smile
Takze ja to budu resit na 2 hard pady....
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SchoviOdeslat soukromou zprávu
Genius podruhe
Schovi DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 31.03.2005
Příspěvky: 6
Citovat
Tak jsem tomu pridelal i kabel na druhy pad. A take jsem to vyskove trosku snizil. jeste zkusim enco vymyslet s tim oscilatorem.



Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SchoviOdeslat soukromou zprávu
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 17.02.2005
Příspěvky: 1765
Bydliště: Šumperk/Nový Malín/ a uz zase docasne Brno
Citovat
Ta posledni fotka je vskutku umelecka Wink hlavne vypada ze nemas malicek Smile ja bych nemel tu odvahu do toho plosnaku nejak zasahovat, ale asi budes elektrikar kdyz se v tom dratovym *censored* vyznas Very Happy
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
SneG DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.03.2005
Příspěvky: 254
Bydliště: Slaný
Citovat
Ja teprve dneska koupil gamepad a tak prochaazel testem nejdriiv reakce tlacitek a pak herni test. Pozval jsem kamose a parila se SM pro 2 (VS)
Chudaak videl to poprvy a tak vubec nestihal (a to sem ho nechal hraat na klav. a sam se chopil gamepadu^___^). jeste sehnat material a bude se tapkat XD
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SneGOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
A vubec
Schovi DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 31.03.2005
Příspěvky: 6
Citovat
http://schovi.com/ddr/
Je to tam vyfocene z boku, po snizeni profilu ^^ a nasledne zalite do pasty Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SchoviOdeslat soukromou zprávu
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Na co ze je tam ta velka "louze" pasty uprostred? To taky neco drzi nebo to ma jen vyplnit mezeru?

Jinak dobry, aspon to vydrzi trochu vetsi trhani dratu, az bude na padu skakat Max300 a pad se postupne bude oddalovat od PC Wink
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Genius MaxFire G-08XU
Gilhad DDR portal
Anonymní

Citovat
xsoft napsal:
Zkusim si objednat z CZC tuhle mrchu za 150,-
Arrow http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26879

Nezkousel ji uz nekdo?

Ja ji pouzil a fuguje mi to dobre - 7/8 tlacitek na jednom mam asi nekde chybu, nebo co ... jeste to zkouknu. Soucasne mackani - minimalne vim, ze aspon 3 naraz fungujou, vic jsem netestoval (klasicky preslap - dvojsipka+start)
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26879 mam taky (jako uz i rozebranej na stavbu h.padu s pepa.rem) a funguje v poho .. do 4 smeru soucasne. Zatim je to napojeny na bocni tlacitka. Na ty 4 dalsi buttony (tj. ne na sipky) by se dal pripojit dalsi pad, nebo rozsirit stavajici na TechnoMotion verzi.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Filip-san DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 23.02.2005
Příspěvky: 248
Bydliště: Praha-Chodov
Citovat
Takže po hromadném stavění jsme dospěli k názoru, že ten gamepad za 150 není zas tak ideální..
teda on je dobrý, ale snadno se pájením zničí - teplo nedělá dobře tomu ovládacímu prvku a ten potom vysílá pernamentní signál stisknutého tlačítka...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Filip-sanOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Trin DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 12.03.2005
Příspěvky: 643
Bydliště: Praha - Stodulky
Citovat
Filip-san napsal:
Takže po hromadném stavění jsme dospěli k názoru, že ten gamepad za 150 není zas tak ideální..
teda on je dobrý, ale snadno se pájením zničí - teplo nedělá dobře tomu ovládacímu prvku a ten potom vysílá pernamentní signál stisknutého tlačítka...

jaky ovladaci prvek mas na mysli? Ten zatavenej cernej flek uprostred nebo neco jineho?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TrinOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Schovi DDR portal
Newbie
Newbie

Založen: 31.03.2005
Příspěvky: 6
Citovat
Filip-san napsal:
Takže po hromadném stavění jsme dospěli k názoru, že ten gamepad za 150 není zas tak ideální..
teda on je dobrý, ale snadno se pájením zničí - teplo nedělá dobře tomu ovládacímu prvku a ten potom vysílá pernamentní signál stisknutého tlačítka...



To zas neni tak jiste. Buhvi co se stalo.
To moje (viz fotky) vydrzelo i zadelani do desky a pote to fungovalo ale az po prevozu to prestalo slapat.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SchoviOdeslat soukromou zprávu
Gilhad DDR portal
Anonymní

Citovat
Ten gamepad za 150 pouzivam taky, bez problemu, problemy ma moje stepmanie na linuxu, kdy nepravne indikuje ty dve osy jako dve tlacitka, a tudiz ja ma (skoro porad) zmacknute.
on ten ovladac padu VI, ze to jsou OSY, takze to bere tak, ze zmacknuto doprava=0, nezmacknuto =127 (stred) zmacknuto doleva=255, obdobne nahoru/dolu .... zatimco stepmania to vidi doprava!=0 tudiz stisknuto

Pro klasicky pad existuje patch gamecon.c, ktery to resi, pro USB jsem zatim nic nenasel .... ale zacal jsem to resit teprve vcera, takze to jeste nic moc neznamena .... stejne jsem pouzival ty tlacitka, nikoli osy, to az ted, kdy chci postavit plny 3x3 pad tak je tech 8 tlacitek malo ...
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

xg DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 08.04.2005
Příspěvky: 208
Citovat
Gilhad napsal:
Ten gamepad za 150 pouzivam taky, bez problemu, problemy ma moje stepmanie na linuxu, kdy nepravne indikuje ty dve osy jako dve tlacitka, a tudiz ja ma (skoro porad) zmacknute.
on ten ovladac padu VI, ze to jsou OSY, takze to bere tak, ze zmacknuto doprava=0, nezmacknuto =127 (stred) zmacknuto doleva=255, obdobne nahoru/dolu .... zatimco stepmania to vidi doprava!=0 tudiz stisknuto

Pro klasicky pad existuje patch gamecon.c, ktery to resi, pro USB jsem zatim nic nenasel .... ale zacal jsem to resit teprve vcera, takze to jeste nic moc neznamena .... stejne jsem pouzival ty tlacitka, nikoli osy, to az ted, kdy chci postavit plny 3x3 pad tak je tech 8 tlacitek malo ...


provozuju stepmanii s timhle padem na linuxu a zadny problem nemam... tlacitka mam namapovany na tlacitka.. zbytek na nic.. a funguje to bezchybne.. (taky usb)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xgOdeslat soukromou zprávuICQ
Gargamel DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.03.2005
Příspěvky: 70
Bydliště: Brno
Citovat
tak sem se vratil z FF domu a jeste v aute mi nasi oznamili ze se mi snazili koupit k narozkam "tu podlozku na slapani" (mel sem je 7. cili behem FF) ale ze ji nikde nesehnali a ze se na ne vsude koukali jak na blazny : o )
nicmene mi dali prachy at si ho teda postavim sam : o )
kdyz uz do toho pujdu tak bych chtel aby mi bral do vsech smeru abych si mohl tapat i ten mod s osmi smery (Technomotion?????) bude tenhle gamepad fungovat? popr. na co si mam dat pozor? abych nepripojoval nic na ty obyc sipky???
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele GargamelOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Vhodny gamepad na stavbu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 2 z 5  

  
  
 Zaslat odpověď  
Play-Asia.com - ITG pro PC (ITG for PC) koupite tady
Nakupujte přes tento baner, jako všichni naši DDR hráči


authoritybacklinks.com - Ressources et information concernant authoritybacklinks Resources and Information.

authoritybacklinks.com

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)