|
| Nefunkční Soft pad | |
Tungdil
Newbie
|
|
Zaslal: st, 20.prosinec 2006, 0:01 |
|
|
|
Zdravím všechny,
mám problém a bylo by super, kdyby mi mohl někdo pomoci
kamarád pro mě objednal softpad od PlayAsia, když objednával ještě pro další kamarády... poskytl mi pár songů do Stepmanie a XBCD 1.07 ( mám to do počítače přes USB kabel ) když sem vše nainstaloval tak stepmania funguje bez problému, ale XBCD mi nic nezobrazí když pad zapojím, zkoušel sem to přeinstalovat 3x ale nic nepomohlo... odinstaloval sem i USB ovladače, ale tam problém taky nebyl... zkoušel sem i všechny USB porty pro jistotu i když sou funkční všechny, ale ani to nepomohlo... když připojím pad, tak se mi u času v pravym dolním rohu obrazovky 3x po sobě ukáže info tabulka: 1. hlásí nalezení nového hardwaru, 2. název, 3. že je vše nainstalováno a připraveno k použití... i v ovládacích panelech mám v herních zařízeních vypsáno připojení padu, ale XBCD prostě nereaguje... jediný úkony, který můžu udělat je refresh a exit... tím pádem pad vůbec nereaguje
Kdyby někdo věděl nebo měl nápad jak pomoci, napište prosím... Těšil sem se na to a teď mi to tu druhý den stojí a já nemůžu přijít na žádnou chybu
předem děkuji
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 20.prosinec 2006, 18:06 |
|
|
|
XBCD potrebujes jen pokud mas pripoeni na XboXe = pokus ti kontovku na XboX ustrihl a prepajel
Ve 3in1 je USB primo na PC (a ne na XboX ... proste u tohodle XBCD nepotrebujes).
Spust SM, jdi do options a namapuj si klavesy.
Navod je na DDR Portalu (cast: Config Key/Joy Mappings)
Melo by to pomoci.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |