zdravim vas vsechny, moc se vam omlouvam ale skolila me chripka, ze ktere se do vikendu nedostanu a moje maminka ktera je doktorka by me nepustila i tak, jsem uplne dead a proto se vam omlouvam, kdyz budu psat na ICQ se zpozdenim nebo velice nerudne
zdravim vas vsechny, moc se vam omlouvam ale skolila me chripka, ze ktere se do vikendu nedostanu a moje maminka ktera je doktorka by me nepustila i tak, jsem uplne dead a proto se vam omlouvam, kdyz budu psat na ICQ se zpozdenim nebo velice nerudne
donedavna jsem si nebyl jisty, jestli fyzicky prijdu. Ted to vypada, ze opravdu ano. Pokud by byl zajem, muzu vymyslet nejakou tu novino-micko-hazeci bojovku...
donedavna jsem si nebyl jisty, jestli fyzicky prijdu. Ted to vypada, ze opravdu ano. Pokud by byl zajem, muzu vymyslet nejakou tu novino-micko-hazeci bojovku...
Byl bych ti vdecn. Vzhledem ke zkouskovymu bych musel neco vymyslet az na miste.
Byl bych ti vdecn. Vzhledem ke zkouskovymu bych musel neco vymyslet az na miste.
Neni zkouskovy tady na fakulte hellu nekdy az od pulky ledna ?:)
budanka je otevrena od 11:00 v sobotu do 18:30 v nedeli. Chodi se tam takovym zvlastnim vchodem, ktery je jeste pred hlavni branou vpravo. Sejdete par schodu a jste vevnitr. mame k dispozici patro, zachody a sprchy, ktere jsou o patro niz.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.