|
Centime
Uživatel
|
Zaslal: út, 1.srpen 2006, 9:34 |
|
|
|
Nuze, pomalu bychom se meli pripravit na zitrejsi akci.
Tak nejprve vznesu dotaz, zda-li ma Sauli donest moje softy, nebo o ne jiz nestojite?
Dale jsem se chtela optat kolik nas asi bude a jestli mam donest nejake jidlo (merunky uz tak nejak dochazi...).
Jsem bez napadu.
A to je tak vse
|
|
Wejn
Uživatel
|
Zaslal: út, 1.srpen 2006, 9:46 |
|
|
|
Softy nosit nemusi, mame jich tu momentalne asi 10, z toho 6 uplne novych Ale ty DVD budu potrebovat.
Kolik bude -- nejsem si jisty, zeptam se Ivy, ale predbezne bych pocital: Ja, Iva, Centime, Pulda, Sauli, Vasek, Ales. Mozna se prida Jerry, Blanka, Boko, Zdenka, ale tam to nevidim uplne ruzove.
Co nekdo od tebe? Treba ta slecna z luzaneckeho parku? :-p
Pokud jde o jidlo, tak ja taky nevim. Kazdopadne budeme resit nejakou veceri ... no, jeste uvidime, co se vymysli.
Edit: Jerry je na dovolene.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Wejn
Uživatel
|
Zaslal: út, 1.srpen 2006, 14:13 |
|
|
|
Centime napsal: | Ona bohuzel vstava do prace ve 4:20 a bydli uplne na opacnem konci Brna, takze to bude trosku slozitejsi. |
Nee az tak Zaridime.
Centime napsal: | Rikala neco ve smyslu, ze skakat nechce, ze se stydi (ale to se zaridi) a jinak ma strach, ze se s nami bude nudit a nebude nam rozumnet. |
Hehe ... Tak ji pozdravuj a rekni, ze v nejhorsim muze treba umyt nadobi, kdyby se nudila a nerozumela.
|
|
Centime
Uživatel
|
Zaslal: ne, 10.září 2006, 20:53 |
|
|
|
Tak po kratkych uvahach jsme s wejnem dospeli k zaveru, ze bychom ve stredu mohli spachat DDRko.
Zacatek tradicne od sesti hodin (vecer) u wejna.
Nejdulezitejsi veci mame, nadstandartni sluzby si vymyslete pripadne zorganizujte v libovolnem rozsahu (premyslim, jestli to neni trosku nestastna formulace)...a vubec.
Ja nic nechcu, jenom Remember December a par dalsich...
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 20 z 26
|
|
|
| |