![](./templates/MorpheusX/images/blue/spacer.gif) |
Sledujete obcas upravy, co delam, abyste si pripadne mohli precist novy clanek nebou zkouknout zmeny? |
Ano |
|
83% |
[ 10 ] |
Ne |
|
16% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
![](./templates/MorpheusX/images/blue/hdr_left_post.gif) | Czech-DDR.Info updates [END] | ![](./templates/MorpheusX/images/blue/hdr_right_blue.gif) |
S'Tsung
![Uživatel Uživatel](images/ranks/rank_user.gif) Uživatel
|
Zaslal: so, 30.duben 2005, 16:44 |
|
![](./templates/MorpheusX/images/blue/post_top.gif) |
![Citovat Citovat](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_quote.gif) |
Snad to xsoftik nebude brat jako buzeraci.
Vzhledem k tomu, ze jsem strasne liny tvor tak novinky mozna budu psat zde. (protoze upravovat muj totalne nprehledny main se mi nechce).
Takze pro ty co si nevsimli, ze czech-ddr nefunguje. Czech-ddr.info ma ted mirror a ten se nachazi na
http://users.skynet.be/sb170904
Uvidime jak na tom budu s bandwidth a jinyma vecma tam. Belgacom ze sveho srdce nesnasim, ale vzhledem k tomu, ze ten hosting uz platim tak ho musim i vyuzit. Avsak zjistit jak to je s features a podminkama je fakt o zivot. Zkusim se nekoho zeptat.
Od zitrka 1/5/2005 by Czech-DDR.Info melo fungovat zase normalne a uz by nemelo prekrocit trafic, i kdyz stat se to muze takze kdyz tak mejte na pameti, ze mirror existuje a zapamatujte si kde se nachazi (ted forbidden vas neredirectne).
Zitra pokud se na czech-ddr dostanu tak uploadnu novejsi verzi czech-ddr. Plno zmeneno par nesmyslu ve zdrojovem kodu, coz mi totalne stranku rozhazelo (takze prepsano..). Stale ale zmatek..ale to asi nikoho nezajima. Probehlo i par grafickych zmen (na vas abyste nasli) a pribylo par stranek.
|
Naposledy upravil S'Tsung dne čt, 17.srpen 2006, 16:47, celkově upraveno 5 krát. |
![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Hledat všechny příspěvky od uživatele S'Tsung Hledat všechny příspěvky od uživatele S'Tsung](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_search.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Odeslat e-mail Odeslat e-mail](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_email.gif) ![Zobrazit autorovy WWW stránky Zobrazit autorovy WWW stránky](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_www.gif) ![Yahoo Messenger Yahoo Messenger](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_yim.gif) ![MSN Messenger MSN Messenger](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_msn.gif) ![ICQ ICQ](./templates/MorpheusX/images/lang_czech/icon_icq.gif) |
![](./templates/MorpheusX/images/blue/post_bottom.gif) |
|
|
![](./templates/MorpheusX/images/blue/hdr_left_post.gif) | | ![](./templates/MorpheusX/images/blue/hdr_right_blue.gif) |
S'Tsung
|
Zaslal: so, 30.duben 2005, 16:48 |
|
News v mesici duben.
Czech-DDR.Info CZ verze
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Euromix 2 v sekci Songlists (jedna se o kody a nonstopy)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pop'n Music
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Update obrazku u Pop'n Music
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pridana Freestyle videa z TG. (fungujou i na mirroru)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Hamar MAR 2005 v sekci srazy a turnaje
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Morecambe APR 2005 v sekci srazy a turnaje
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) In The Groove
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Update v sm.htm (neres te ..moc toho tam neni)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Update Odkazu (nedokonceno...potrebuju banner od ddr.pocitac.com a ddrnl.com)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Update obrazku u Para Para Paradise
Czech-DDR.Info FR verze
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) prekopan zdrojak a castecne menu
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Update obrazku u PPP
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Czech-DDR.info ma novy banner
|
|
![](./templates/MorpheusX/images/blue/hdr_left_post.gif) | | ![](./templates/MorpheusX/images/blue/hdr_right_blue.gif) |
S'Tsung
|
Zaslal: ne, 1.květen 2005, 19:23 |
|
Updates v mesici kveten:
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) 3DDX.htm prelozena do holandstiny.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan odkaz na DDRNL a resizly banner ddr.pocitac.com
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) xsoftik si predelal banner...docela funny^_~
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) "Upgrade" designu na EXTREME.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zmena style.css, pribyl novy 'pod-nadpis' a odskoky+mezery mezi odstavci...(zatim to jeste neni vychytany)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) FR verze predelana na extreme...potrebuju ji zitra na prezentaci...uff...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zvysena kvalita nekterych casti grafiky (je to docela poznat..tak se s tim mozna prepatlam u vseho)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zvysena kvalita, novy top frame (bar)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opraveny chyby na PPP (jen ciste nahodou)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pridana reportaz z Tournai.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) uvodni skladba z TG multiplayer turnaje je mozne stahnout z czech-ddr.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Opravena chyba v lincich na songlisty.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pridan report z Epity
Czech-DDR.Info Mirror
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) CZ verze predelana na EXTREME
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Oprava par nesmyslu, co byli na holandske verzi (s chybama stale na czech-ddr.info).
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zacinam delat odskoky u odstavcu, a nejak se nemuzu rozhodnout jestli tam mam nechat mezeru mezi paragraphama nebo ne.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) index2.htm ve workverzi. Pro ty co maji rozliseni jak 1024x768...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) FR verze predelana na extreme...potrebuju ji zitra na prezentaci...uff...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zvysena kvalita nekterych casti grafiky (je to docela poznat..tak se s tim mozna prepatlam u vseho) a zmena grafiky
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pridana reportaz z Tournai.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) uvodni skladba z TG multiplayer turnaje je mozne stahnout z czech-ddr
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Opravena chyba v lincich na songlisty.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pridan report z Epity
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: čt, 9.červen 2005, 16:29 |
|
Upravy v mesici cerven
Czech DDR Info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridana lokace DDR automatu v Mons do FR verze (oops chybka se vloudila)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridany odkazy na "akce" do fr verze. Zatim nefunguji...pozdeji by mel dorazit preklad nebo nejaky jiny text.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan banner na ff.pocitac.com (trochu pozde..)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) xsoft si opravil odkaz na svoji stranku (sakra..musim si pamatovat, abych ten soubor neprepsala znovu)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan link na moje freestyle video z Epity. (kvalita nulova..-_-...blb neumi konvertovat..)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan songlist Dancing Stage Fever (PS2 verze) + unlock songu
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridany songlisty do FR stand-alone verze ..vzhledem k tomu, ze prvni dva jsou v anglictine..a zbyle dva..jou des bes hruza..ale nekomu to muze stacit. Orig. mixy asi nekdy totalne predelam...protoze mi nejak nevysli..songy s autorama^_~...ale stejne to nikomu nevadi.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridany dve hlasky do hlaskovniku
Home Page DDR LOG
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) 10 JUN 05 => new entry => Dancing Stage Fever PS2 version
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridana nejaka ta zbytecna rada k ITG
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) KeyBoardMania zakl. info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) 15-JUN-2005 => new entry => In The Groove
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) hrala jsem si s kaskadovyma stylama na homepage a opravila jsem par chyb na czech-ddr. kdo si toho vsimne dostane bod^_~.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) main stranka trochu predelana...rozhodla jsem se zavest teda nejake "novinky" uz vazneji
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) no hrala jsem si i s tabulkama...v nekterych se da ted vyznat lepe...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pokracovala jsem ve svem hranim...nikam jsem to moc nedotahla..ale mozna bude php verze czech-ddr. problem je ze bude jen tam (jinde php nebeha)..nejak to musim domyslet..
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) upraveny chyby v epita.htm
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) predelan link na moji homepage, ktera se ted nachazi na czech-ddr.info. predelany odkazy na homepage, celkove prekopano zdrojove...a odkazy teoreticky spraveny...hlaste chyby
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: st, 13.červenec 2005, 14:58 |
|
Upravy v mesici cervenec
Czech DDR Info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Pri pristim uploadu bude znovu funkcni odkaz na Karaoke Revolution (nejak mi to zmizlo)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) mirror potrebuje predelat jede na stary verzi.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) php verze uz je funkcni, jen doresit zalamovani textu a menu (asi se nedoresi) a muze se uploadovat. Smazu komplet czech-ddr.info a nahraju novou verzi. snad to server prezije. Mozna na konci mesice bude czech-ddr totalne mimo a pojede mirror (fr verze tim padem bude na nejakou dobu nefunkcni)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opraveny nektere tabulky, nekterym to ale nepomohlo (bude taky uploadnuo)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) nejaci silenci si ode me stahujou suteki da ne, proto sekce videa zrusena. Moje freestyly a jina videa funguji.
(nejak to budu muset doresit, 200MB za den je trochu moc..)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) PHP VERZE BEZI OD 13.7. hlaste chyby
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) FR standalone verze bezi z mirroru na czech-ddr je smazana. (kvuli tomu php..)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) sem tam opraveny chyby jako preklepy a jine hruzy. obcas najdete spatnou tabulku (resp. obrazky nesedi k textu..kdyz tak to predelam...rozhodila jsem si to sama...), obcas opraveny chyby ve zdrojaku...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) par chyb opraveno na 3ddx.htm a pridano par radku....napsan how to play..asi ho pujdu prilepit na automat
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan spodek stranek...(to s tim heavy a STsung..)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opraveny nektere stranky co se tyce "spodku" a jinych zdrojakovych nesmyslu a omylu.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) ENG stand-alone verze je online. Akorat nefunguje zrovna nejlepe a menu graficky bude az dojedu domu.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) FR stand alone verze zatim funkcni jen na mirroru.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opraveny linky na jine jazykove verze. no kdyz kliknete na cesky aby se to zobrazilo v ENG budete mit ceske menu a stranku v ENG...ale to se doresi...(ENG-CZ nebude problem). Opacne uz je to horsi..protoze anglicke menu se zmeni na CZ...a s FR/CZ a jinak to je zatim katastrofa...no mozna to dodelam aby se mi pak lidi nelekali...
uz jsem prisla jak na to linkovat...ale musim dovymyslet linky na obrazky a pak udelat funkcni standalone verzi FR...a pak mezi tim muzu preklepavat...ze se bude menit i podle prislusneho jazyka menu...zatim jen v CZ no...
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: ne, 28.srpen 2005, 20:27 |
|
Updates Srpen
czech-ddr.info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) omylem premazana nova verze...takze par uprav zpet...a czech-ddr.info zruseno kvuli trafiku...
mirror
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) 3DDX stranka upravena, extra stage, hidden codes etc.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) upload grafiky...karrev, 3ddxfaq
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pracuje se na strukture
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Funguje menu tak jak ma...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridana navsteva v Kolnu.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) uprava europe.htm a europe.jpg
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) upravy vsude mozne
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) praha, CZ 3DDX pridano
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) upraveny lokace, a pridana lokace v holandsku
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan Beroun, CZ - Max300
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridano Glasgow, UK
Co planuju udelat
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) znovu aktualizovat PHP verzi czech-ddr na aktualni.
udelat konecne zalohu (at to nedopadne jako minule)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) 3DDX upload na czech-ddr.info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) napsat neco o Fairyconu/Japonskem setkani
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridat novou sekci - GameFAQs (proste info o hrach)...protoze to zatim hazu do songlists a tam moc lidi nechodi..resp. chodi..ale ne kvuli tomuhle.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) najit grafiku na odkazy...3DDX info, kar.rev etc.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) DDRMAX
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: čt, 1.září 2005, 14:25 |
|
upravy zari
czech-ddr.info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) bezi, videa pobanovana
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) provedla jsem znovu obnoveni souboru. takze uz je tam to co je nove na mirroru.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opravena anglicka verze. ted uz bezi lepe a je tam i vetsina odkazu..lol
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) eng DDR lokace upraveny
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opraven javascript..ale zase blbne php a neco se mi stalo se stylem h3...divny
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) mam zalohu
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) hm...no lokace Francie upraveny
mirror
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) oprava fr menu a jinych nesmyslu
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) grr styly??? WTF?
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) hm...no lokace Francie upraveny
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: út, 4.říjen 2005, 18:49 |
|
Upravy rijen
ehm..na zaciname hezky ze? Czech-DDR dole jestli jste si nevsimli. Vim, ze jsem moc nevarovala, ale czech-ddr se stehuje. Resp. ted uz se ceka jenom na domenu az si uvedomi, ze ma server jinde. Kratce...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) czech-ddr.info premisteno na jiny server...no more 5GB traffic za mesic.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) uploaduji se videa ze sekce videa. Ale jenom ty z festivalu fantazie, 3DDX etc. SM videos neuploaduju jinak budu mit traffic 5GB/10dni...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) lokace holandsko upraveny.. (prepsany lokace ve FR...oops)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) upraveny povetsinou "bottom" ...snad je to lepsi nez drive. (ale usekava spodek textu)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) dalsi uprava bottom. ted to neusekava text dole, kdyz se to dole objevi. Melo by to funguvat vsude krome srazu. tam to nejak nejde nevim proc.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Karaoke Revolution pridano info
ENG verze
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) fungujou obrazky u 3ddx, a contact a BBS...vic nic moc
----------------------
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) kdyby nekdo mel moc male rozliseni...tak mam jednu zatavenou tabulku co ma teoreticky 800x600...
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: ne, 13.listopad 2005, 22:47 |
|
upravy listopad
czech-ddr.info
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridana lokace Vlissingen ve srazech.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) mensi uprava headeru...(ne ze by to pomohlo)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zavedla jsem si adresar se screenama (jo vam to k nicemu neni, ale stejne to nectete tak co.. aspon vim co delam na svem serveru)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) czech-ddr.info informace pridany...zacneme konecne s tou sekci czech ddr
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridany srazy, akce, turnaje czech ddr. chce to ale pomoc..tem komu jsem rekla, nechcete mi neco napsat?
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opraveny odkazy, pridan odkaz na mg-addict.be (nejde mi tam banner)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zrusen odkaz na mirror...ale neupdatovany mirror bezi.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zdrojak se prekopava.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) mam novy banner
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) Drummania pridana
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) prekopano menu, forum je na jinem miste s jinym popiskem, stejne tak jako muj blog. snad je to prehlednejsi...
mirror
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) zapomela jsem, ze mam vubec nejaky mirror...to jest dva mesice pozadu (ne ze by se toho tam moc delo)
co chci udelat
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) udelat Czech-DDR sekci konecne...je sice nekde uploadla..ale buh vi kde...snad ji mam jeste nekde na HDD.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) opravit bottom...asi se mi to v zivote nepovede
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) kodovani (to same co nahore)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridat nejake info o percussion freaks a pripadne o Singstar
plus minus splneno...vse...bezi pokusna verze
|
|
S'Tsung
|
Zaslal: út, 3.leden 2006, 21:54 |
|
Leden
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) czech ddr stranka upravena...
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) main
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) vysledky kvalifikace....
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) 2 broken links opraveny (Mons a Koln)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan odkaz v hlaskovniku na jeden pekny clanek. ^_~
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan odkaz na portal v menu, aby to bylo videt hned po vlezu na index.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridan odkaz na StarLAN 9.
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) pridat xmas party (uz asi nestihnu..smula)
![Arrow](images/smiles/icon_arrow.gif) HLAVNE SI TO NESMAZ (castecne se povedlo...)
|
|
^RimmeR^
![Bot fora Bot fora](images/ranks/rank_special_chosen.gif) Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| ![](./templates/MorpheusX/images/blue/spacer.gif) |