|
| Dance Dance Revolution Extreme 2 | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: pá, 14.říjen 2005, 18:38 |
|
|
|
Dlouho Konami trvalo než na trh uvedlo DDREXT2 a nedávno hra vyšlo pro Ameriku.
První věc, které si všimnete je nový vzhled. Konami se zřejmě snažila udělat High-tech look, ale osobně si myslím, že se jim to moc nezdařilo.
Další věc, kterou postřehnete, když necháte hru chvíli běžet je, že tanečníci mají nové "kosti". Když si vyberete ve hře postavičku bude tančit na vyšší úrovni než v předchozích dílech (pokud skladba má video, tak tam tanečník není).
Novinkou jsou tzv. mise. Hráč začíná na úrovni beginner a odehrává písničky. Vždy si může vybrat jednu z více možností. Mise se také liší. Na začátku stačí skladbu přežít, ale později budete muset udělat třeba max. combo o dvaceti šipkách, dát skladbu na C nebo překročit určité skóre. Čím více toho odehrajete, tím těžší se mise stávají. Za každou odehrátou misi se vám unlocknout skladby a jiné věci (kostými postav, hinty). Ale pozor, skladby si musíte kupovat. Ke koupi používáte dance pointy, které získáváte za každý perfect a great (pozor za miss, boo se body odečítají).
DDREXT2 má jako minulý Extreme pět druhů obtížností - beginner, light, standard, heavy a challenge. Stejně tak obsahuje i Endless Mode, Challenge Mode etc.
Z nových písniček se hlavně v americké verzi setkáme s americkýma skladbama (nebo aspoň anglicky zpívanýma). Najdete zde třeba My My My, Oops I did it again, I will survive, Get busy etc. K některé anglické skladby vás, ale pak překvapí s pěknoým videem z nějakého anime (zvlášt "Anastasia song...").
Jinak, co se týče hry samotné tak se toho moc nezměnilo...
Co se novych songu tyce...vetsina je desne pomala...a to nekdy fakt hodne. Pump up the volume je nemozna skladba..
Nove songy
Block Rockin' Beats
Crazy In Love
Genie In A Bottle
Get Busy
I will Survive
INJECTION OF LOVE (HINA MIX)
Make A Difference
MARIA (I Believe...)
PASSION OF LOVE
My My My
Oops!... I Did It Again
Play That Funky Music
Pump Up The Volume
Silence (Airscape Remix)
Spin Spin Sugar (Armand's Dark Garage Mix)
TOMORROW
Wonderful Night(radio edit)
You gotta move it (feat. Julie Rugaard)
AGAINST ALL ODDS (TAKE A LOOK AT ME NOW) <-- Beginner Steps
As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings Radio Edit)
IN THE HEAT OF THE NIGHT <-- Beginner Steps
INFINITE PRAYER <-- EXTREME2 version
INSIDE YOUR HEART
KEEP ON MOVIN' DMX Mix <-- EXTREME2 version
LOOK AT US (Daddy DJ Remix)
LOVE IS ORANGE <<<skvela skladba, dobrej stepchart
Polovtsian Dances and Chorus<<<skvela skladba, dobrej stepchart
Quickening <-- EXTREME2 version <<<dobry stepchart
Sana Mollete Ne Ente B.L.T.style <-- EXTREME2 version <<<zrychleni docela brutus zvlaste s 1,5 speedmodem a reverse.
Saturday Night Love
SEDUCTION
|
Naposledy upravil S'Tsung dne út, 25.říjen 2005, 21:03, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| Re: Dance Dance Revolution Extreme 2 | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: so, 22.říjen 2005, 14:31 |
|
|
|
ahoj, jsem rada ze i v CR se daji najit lide, kteri si radi DDR koupi. DDREXT2 se jako kazda jina hra dat stahnout na netu v podobe zararovaneho isa. Pak clovek potrebuje emulator PS2 a velmi dobrej pocitac. Verze, ktera koluje je americka, protoze z nejakeho divneho (ne zase tak divneho) duvodu Konami napred vydava hry pro ameriku, potom pro japonsku a nakonec pro evropu.
Ja osobne jsem si nechala PS2 ochipovat (coz castecne PS2 neprezil..ale castecne jo.takze nejak funguje). Takze mi nedela problem DDREXT2 hrat na PS2.
Objednavky. V podstate muzes objednat odkudkoli. Hodne lidi objednava z anglie (velmi dobreho zdroje BEMANI) a pak z nemecka. Z anglie to ale vychazi obvykle o dost draz. Kdyby jsi ale chtel koupit EXT2 v evrope tak se ti lidi max. tak vysmejou, protoze pro evropu "devitka (EXT2)" proste nevysla. Ekvivalent DDR Extreme 2 je Dancing Stage Max, ktere vydala nemecka vetev Konami. Neni to zadna slava, ale je to lepsi nez DSFever a DS Fusion. Ono pro evropu toho vyslo sice celkem dost, ale nikdy se to nevyrovna japonskym verzim. Nebo aspon ne pro me. Ja evropske hity a americke hity zrovna nemusim a preferuji konami original songs a skladby od "beforu" a e-rotic. (avsak DSFever ma pekny vzhled)
Dalsi moznost, kde koupit je Positive Gaming, ale to pro hry asi taky vyjde celkem draho.
Snad jsem odpovedela na tvoje otazky (i kdyz pekny zmatek)
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Iwan
Uživatel
|
Zaslal: so, 22.říjen 2005, 14:54 |
|
|
|
Diky za obsahlou odpoved:)
Myslim, ze by se v CR naslo vic lidi, kteri by si DDR koupily, ale problem je s dostupnosti. Jak jsi psala, vetsina her se musi objednat pres net, a to se treba ja bojim, jak to sem docestuje, nebo,l kdyby to nebylo v pohode, tak reklamace by taky byla obtizna:(
PS2 mam ocipovanou, a z netu jsem si stahnul DDR extreme JAP, ale ja jsem jaksi neviznam ve vypalovani her na ps a ani ve vytvareni ISO, takze tahle moznost pro mne asi neni moc realna.
Budu si objednavat z Play Asia redukci, abych mohl hrat SM, ale pc je v obejvaku a tam jsou rodice, a ty DDR, Mangu a anime nemuzou ani videt(slyset) . Proto radsi preferuju PS, ktery je u mne v pokoji
Podivam se na nemecky stranky Konami a snad neco sezenu.
Pravda, evropske hity nic moc:) taky mam radsi skladby od konami, jak rikas. Treba D2R od NAOKI a Healing Vision od 2MB.
|
|
| | |
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |