DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Forum - jen pro ty co se to tyka (ne novacky a nadsence DDR)
Forum - jen pro ty co se to tyka (ne novacky a nadsence DDR)
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.07.2004
Příspěvky: 2218
Bydliště: Praha
Citovat
Tak lidi,

zde na foru jsou, lidi kterych si vazim a ktere respektuji. Akorat to asi neni oboustranne. Pak jsou ty lidi, ktere neznam a jsou pomerne novi a tech se tento post tykat nebude.

Takze asi takhle. Tohle forum vzniklo za ucelem dat misto pro nazory a dotazy pro lidi, kteri maji zajem o DDR a kteri ho maji radi. Nebylo vytvoreno zaucelem, aby na foru oxydovali lide, kteri o tuto hru nemaji zajem. mozna ji hraji, ale stejne nehraji ji pro svoji zabavu ani nic moc jineho. neni to jejich konicek a pro tyhle lidi to forum opravdu urcene nebylo. ani moje stranky nebyli urceny pro lidi, kteri zajem nemaji.

Komunita lidi zde nejaka mozna je. ano vsechno je nejaka komunita, ale nikdy tohle nebyla komunita lidi okolo DDR. nejsou zde lidi, kteri by tuto hru meli radi, znali ji a radi ji pro sebe hrali. kdo tu je? lidi, kteri se pry sejdou za ucelem hrani DDR ale co delaji? delaji kraviny, hraji deskovky, karetni hry, bavi se, maji powerball a jine veci. tohle neni to o cem DDR je. nerikam, ze je to spatne, ale komunita, kterou jsme chteli mit je o necem jinem a o tom co nese jeji nazev - DDR.

lidi si mysli, ze komunita je ve spatnem stavu hlavne kvuli me a pote xsoftovi, ktery pry stoji pri me. xsoft po celou dobu hral na dve strany. lidi nesnasi a dava jim to najevo ale na druhou stranu dela veci pro lidi. avsak uz ho nebavi delat neco pro lidi, co nejsou ani komunita DDR. vzdyt mi se nemame o DDR ani s kym bavit.
tahle komunita si za svuj stav avsak muze sama. jsou zde lidi, kteri nemaji pro DDR iniciativu a ani s tim nechteji nic delat. proc by je ta hra mela zajimat? nejsou tam prece jini lidi a jine aktivity, ktere by vas bavili. ale i tak...vypada to tady jako pozustatek totalitniho rezimu. situace se sice zmenila, cizinci uz nejsou takovy problem, ale iniciativa tu stale neni a cesi porad jsou jenom ovce. prebiraji nazory, nepremysli a ani asi nechteji. divim se, ze ani lide, co povazuju za velmi inteligentni, kteri se nachazeji na foru nevidi, jaky jeden clen naseho fora je. on ma kolem sebe auru, ktera hali vse co dela a on sam mystifikuje.

Proc treba Rin nebo Trill nenapisou jak je to s advikem? proc NX nenapsal jak to bylo s Advikem minulym? Proc jsem nenapsala o CVUT a jak to dopadlo s pragoconem? Proc nikdo nenapsal co se stalo na minulem pragoconu? tohle je vec mystifikovani a jinych vice necestnych vlastnosti, ale je to neco, co by mohlo ukazat nektere veci v pravem svetle. Avsak o tohle presne nejde. jde o jine veci - manipulaci a spatne charisma a zkreslene predstavy. Avsak tohle neni vina dane osoby, o ktere mluvim. Neni to jeho vina. vetsina viny spada na komunitu lidi, kteri jsou lini si zjistit jak se veci maji nebo i kdyz se pohybuji na spravnych mistech tak maji zavrene oci. Je zde hodne lidi, kteri danou osobu nesnasi jen z duvodu, ze nekde neco zaslechli nebo precetli. Ale lidi neni vam divne jen tohle jen tak prevezmout a jit s nim? Jsem rada, ze se tu najdou lidi, kteri to nedelaji a ze takovi na foru jsou. ale bohuzel se vetsina radi taky tam kam spadaji vsechny ovce. Nevidi do dane osoby ani situace a ani si neuvedomuji co chteji a v teto komunite chteji.

Dana osoba, o ktere mluvim rekla na valne hromade, ze pro czech ddr uz nikdy nic neudela a ze si pujde svym smerem, treba tim, ze bude sirit DDR ve skole. Ano to je dobra volba, bohuzel nedodrzena. Dale rekl, ze na forum uz nikdy nevleze a ze ho to forum nezajima a ze ho ani DDR jako takove nezajima a nema tudiz duvod tam chodit. Ano tohle je pekne zjisteni. Jsme radi, ze to vime, ale proc je porad na foru? Proc tahle dana osoba je na dalsich forech a vsude dela bordel? (jen o tech co vim - jedna se o tri fora. o ostatnim nemam pravo mluvit)

Lidi, zkuste si uvedomit, co vlastne na tom foru chcete. Sami si muzete vsimnout, ze to co vas zaujalo byl prave dany flamewar. A nebyl to zrovna ucel? Ukazat vam, co zrovna VAS zaujme? jsem rada, ze se nasli lidi, co napsali do me otazky tydne, avsak zklamali jste me v mych PGSkach. Cloud si opravdu zaslouzi v tomhle ohledu omluvu. Avsak vy jako komunita byste si mohli neco uvedomit (tam patri i cloud, ktery si to vecne neuvedomuje a mozna nikdy neuvedomi). Chtela jsem pokracovat v otazkach tydne a navest vas na to, o cem se tady vlastne melo diskutovat, ale mozna to zabalim. mozna dostanu ban a stejne me uz neuvidite. hledate ruzne druhy zabavy a ruzne blbosti na spatnem miste. Mozna jste lidi, co se schazite mezi s sebou, ale kvuli ruznym vecem, co sem nepatri (je to vec dobra, protoze lidi obohacuje a seznamuje s novyma vecma). To je sice pekne, ale avsak diskuze o vasem spolecnem konicku by mela byt neco, co se na foru vyskytuje. Je to neco, kde se daji vymenovat nazory, zjistovat nove veci a vymyslet ruzne veci okolo jako treba fanfilm, personal challenges, souteze, sleziny okolo bemani her a JEJICH HRANI, popovidani si s nekym kdo nekde byl a shlednuti materialu z ruznych zemi. treba mistrovstvi sveta nebo dokument o DDR (at uz nemecky nebo britsky). moznosti je mnoho a i kdyby se jednalo jenom o domlouvani se na tom kde hrat a co tak by to nevadilo. Treba prejit na PPP a neco dokazat, nebo se naucit nejaky freestyle nebo co treba znovu DDR v metru? Nebo treba, hele BeatManie vypada jako cool hra neslo by se zeptat jestli se da nekde zkusit? Vsechno se da zaridit, ale asi nikdo nechce. Ani do vidne zadarmo byste nejeli.


Kdyz se forum predelalo po druhe, tak kavarna mela byt urcena jen na inteligentni diskusi a neco, kde se vyjadrite svym nazorem, ale nevyslo to. Stejne jste zklouzli tam, kde asi teda chcete byt. Ale na to NEPOTREBUJETE Czech DDR forum nebo jakekoliv jine forum, ktere nese v nazvu DDR.

Co dal. Chtela jsem vam take rict jak to chodi na jinych forech. Nemam ale podklady. Jenom zkusenosti. Kazdy den se na forech maze hodne prispevku, hodne prispevku se upravuje. Vetsinou se na forech objevuji potizisti jako mame my na foru, ale vetsinou lidi jdou proste dal a takove lidi ignoruji a tohle funguje. Nekonci to tak, ze topic kvuli dane osobe je mrtev nebo ze kvuli dane osobe se forum rozdeli na nekolik skupin. Na forech, kde je chovani nekterych lidi opravdu neunosne se tyto lidi opravdu banuji. nekde okamzite. Fora jsou moderovana, adminovana a je na nich poradek. na forech jsou pravidla a nekdy i dost prisna, ale kazdy se casem je nauci dodrzovat a na foru je klid. co mate na nasich forech? Pravidla, ktere ani moc pravidlama nejsou. Co se melo dodrzovat byly nazvy topicu a zvyraznovani textu. a ted quotovani. Co dal? nikdo nedostal ban. vsichni mohli prijit a rict si co chteli. Prispevky se vetsinou nemazaly a kdyz ano tak z padneho duvodu. Obcas se reklo at se vrati ontopic. Ale vy mozna ani nevite co to je. Chcete se dal bavit o necem co jste si nacali a nechcete si ani vytvorit novy topic jinde, kdyz tohle mate dovoleno. tohle forum melo byt pratelske, ale lidi vy ani nevite jak moc mirne tohle forum bylo. mozna proto je tady takovy zmatek. kdyz forum bylo moderovano tak jste si stezovali a kvuli tomu me treba nenavidite, ale i kvuli jinym vecem. Ale zamyslete se lidi NAD SEBOU.

Jo a taky vite, ze ja se mam starat o zahranici? Ze by kvuli me jste nemeli treba impacty, nemeli byste portal, nemeli byste forum, ze zacatku byste ani nemeli zadne informace. nebyl by kontakt se zahranicim, nebyl by xuxacon, nekteri lidi by si pomalu nezahrali ani DDR nebo PIU protoze o tom vubec nic netusili? kdyby nebylo me, nekteri lidi by nemeli zaskok na hlidani. kolik lidi me pouzilo jako zdroj info nebo prostrednika. Ja jsem zde nikdy nebyla k tomu, abych resila neco v CR s vama. Byla jsem tu pro udrzovani kontaktu se zahranicim, ziskavanim infa, udrzovanim tohoto infa a podpory czech ddr ze zahranici sem. kdyby jste byla komunita lidi, co DDR nebo jine BEMANI hry ma rado, tak jste zde uz meli Dedicab, nebo v soucasne dobe PIU NX.
Avsak bohuzel takovy to lidi se zde nenachazeji, tak z naseho planu seslo.
I presto, ze me nesnasite a myslite si jak moc jsem spatna osoba, jsem pomahala ve vecem Czech DDR a davala obcas i svoje nazory. Avsak povetsinou jsem skoncila zdeptana z vas.

Ja jsem sla do Czech DDR ze zacatku s ucelem lidi informovat a DDR propagovat. Ne starat se o komunitu hracu. Hraci pokud maji toto jako svuj konicek si totiz vystaci sami a vedeni nepotrebuji.

Porad rikate jak je vsechno spatne a ze ja do Czech DDR nepatrim. Co kdyby vas treba napadlo odhlasovat si nove vedeni? Ale pro koho byste hlasovali? Pro Xsofta a Molika? Stejne nevite koho byste tam dosadili a nevite jak se veci maji a ani nevite jak se veci maji na nizsi urovni nez je tato, ktera je dost velka.

Klidne pro vas budu delat tu spatnou osobu. Je pravda, ze mi to bude vadit, protoze to teto skupiny lidi patri lidi, pro ktere mam velky respekt a tak me to bude nicit, ze maji spatne mineni o me. Ale na druhou stranu jsou zde lidi ve vyssich kruzich a v jinych komunitach, kteri vi kde stoji, vi co chteji a vi jaka jsem a ceho jsem schopna. Myslite si, ze by nekdo jen tak sveril pozici Judge na Mistrovstvi Evropy a Mistrovstvi Sveta v ITGcku v muzich? Nebo by se na me obratil s tim, ze se zde zacne prodavat ITGcko s padama? Excal ma spatnou smlouvu a na spatny produkt a hypernova nastolila spatnou cenu, ale to uz neni muj problem. Lidi se me ptaji jestli bych nemohla propagovat nebo nabizet jejich produkty v CR, ale vite co jim musim rict? Ze zde nikdo o tyto hry a produkty nema zajem a ze 250EUR za jeden controller na PS2 je na cechy strasne moc penez. I tvurce Cobalt Fluxu se na me otocil a zeptal se uprimne na muj nazor, co si myslime a co by se melo zlepsit. Vyslechl nas, uznal to jako dobre informace a sel premyslet. Ano zeptal by se asi i jinych lidi, ale kdyz nasel lidi, kteri vi jak hardpad postavit, znaji jak co reaguje a vi ze pady maji ruzne odchylky na stepmanii tak proc se jich nezeptat? Asi toho budou vedet vic, nez hraci co tam jenom prijdou neco odehrajou a jdou se bavit jinou cinnosti nez je prave DDR.


-------------------------
Jinak tenhle topic je pro zamysleni a uvedomeni. takze zadny flame. pokud si chcete nekde stezovat tak si stezujte nekde jinde. jde o to abyste si konecne uvedomili jednu vec, ale asi si ji nechcete uvedomit.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
takze kdyz uz to na foru vidim tak si trosku taky prihodim par svejch nazoru na veci kolem. Sou to 100% moje nazory, neprebiram je od nikoho. Je to mozna neco k zamysleni, mozna ne.
(nehodlam reagovat na predchozi post, je to proste post v podobnem duchu proto je to tady, at se nam depresivni nepremnozi topicy)

Co se tady lidi tyce tak asi zacnu od zacatku toho jak sem se dostal k DDR - bylo to prostrednictvim ITG turnaju, akce vzdy zatracovana a co si pamatuju tak i v jeji dobe tu proti ni byli poradane proti akce na sobotu aby si schvalne kryli s ITG turnajema, ale mam-li se podivat co prinesla: ja bych o DDR nevedel, stribro by se asi taky nechytil, pocitam-li jenom lidi co sou tu do tedka a o kterych tohle vim - neznal sem komunitu pred ITG turnajema a nevim kdo dalsi se chytil. Ale nakonec se povedlo a ITG turnaje skoncili oficialne kuli neshodam s FP, ale imho se v tom dalo jet dal ... za 50kc si v sobotu pozevlit, sranda tam byla a kdovi kolik novacku by se dalo lapit do sparu DDR.

Pak dal kdyz sem trosku pronikl do taju ITG a DDR sem se zacal zajimat - najednou mi slo o to mit dobrej setup a nekam se hnout. Jak to tehdy vypadalo s sirenim ITG si asi kazdej pamatuje a ono je pravda ze z legalnich duvodu to az do vydani Groove 2.2 skutecne neslo, ale casto sem dostal od clenu CzDDR (ano, mnozne cislo tam patri, nebyl to jeden clovek a jeden pripad) lzivou odpoved jenom proto aby zamachrovali s tim ze oni to prece vi... cloveka to pak zdrzelo v hledani a tohle uz nepovazuju za OK. Pak clovek objevil lidi na ITG freaku a najednou to bylo celkem jine kafe, sice pravda ze odpovedi se obcas obsahove nelisili, ale aspon to melo formu pratelske konverzace. Mozna tedka si uz nikdo proti me tohle nedovoli, mozna i diky tomu ze v soucasnosti bych nerek ze kdokoliv ma vetsi prehled o vecech ohledne ITG nez ja. Jenomze jak moc se tendle pristup lidi zmenil vuci nekomu kdo je to novacek? Tohle mi bylo schopne v tehle dobe (cerven, cervenec 2006) CzDDR totalne znechutit...

Mno dal - potom sem si zacal hrat s vyvojem a posouval veci dal. Pamatuju si ze v te dobe sem drtivou vetsinu komunity obcas pozadal o pomoc s necim co bylo potreba udelat a moh to udelat kazdy - jentak aby se celkova celosvetova ITG komunita hnula dal a pomoc sem dostal asi tak takovou ze temer nula. Ale nejak sem dostal support od lidi zahranici dost velky a nakonec kdyz se ukoncil vyvoj a finalni verze byla dana lidem kolem me tak to dalo zaklad ITG2PC - vyslo do 24hodin po vydani me puvodni prace, ktera mi trvala 4 mesice. Byla tu moznost aby se CzDDR podilelo na necem co na chvilku definovalo standart pro domaci simulaci ITG - nikdo nemel zajem. Dostal sem se tim do teamu boxorroxors a diky tomu chapu ze to ani jinde ve svete neni moc jine a docela i chapu ze zajem lidi proste do hloubky nejde a ze tu jentak nebude nekdo s kym by se dalo pokecat o tom jak se pres RageFileDriver inplementuje sifrovany do MungyoDance2. Veci fungujou a v pozadi sou lidi ktery je udrzujou v chodu a nestoji to malo energie. Par lidi i z CZ videlo v praxi jak ITG2 arkada funguje na normlanim kompu a co to vsechno umi, ale kdyz nas team tohle poprve dokazal tak jeden clovek prohlasil kouzelnou vetu - "After a year and half of the existence of this group, we finally success". Jeden a pul roku se tu nekdo snazi udelat realnou ITG2 pro domaci pouziti a veci typu Beta62, Groove 2.2,2.3,2.4 nebo ITG2PC sou z nasi dilny. Stejne je to s DDR emulaci, taky nekdo musi prijit k DDR arkade, udelat Lineout sougu a na video nahrat stepchart, pak to vzit do stepmanie a cele to predelat a pak lidi co to jenom sosnou maji co hrat. A tak by me zjaimalo jestli si nekdo z CZ komunity vubec kdy uvedomil jaka je za tim aby veci fungovali prace.

A ono to funguje ne jako tady u nas, ze kdyz nekdo neco udela z urcite skupiny lidi tak se musi vyvesit transparent "tendle pomoh tady a tady"... lidi co tohle delaji bezne si moc na credits zalezet nenechaji, sou tu kolem nich dalsi se zajmem ktery si toho jejich snazeni vsimnou a posunou je dal, podekujou, daji neco z5. A cele to funguje. Napriklad za sebe muzu rict dovoz padu. Cela ta akce s Impactama zacala vicemene diky tomu ze nas team (boxorroxors) ma mezi sebou ok vztahy a tak se s tim mohlo zacit, pokud si nekdo mysli ze si tim vydelam tak ne - koncova cena impactu v obchode je 32euro, tady cela 900. Tak asi se pokreji naklady a tim to hasne - zabava to taky moc neni. Ale co to je - je to sluzba komunite aby mohla rust. Jenomze z akci jako je tahle se nedelaj transparenty kdo vsechny s tim pomohl a kdo ne. A tak si rikam proc se to ze nekdo pomuze vynese do nebe a to ze nekdo jinej neco udela nestekne ani pes, natoz nekdo z CzDDR. Co sem timhle chtel rict je to ze tu pak mame umele vytvorenou iluzi ze o nektere veci se nekdo stara a nektere veci proste funguji sami. A clovek si jenom rika jak moc ty kteri sou tedka vyzdvihovany do nebe za kazde hnuti prstem by dokazali tu mezeru zaplnit kdyz by veci sami fungovat prestali.

Mozna bych toho tu napsal este trosku vic, ale zase nikdy sem nebyl clenem czechddr a realne vzato ani tyhle komunity a tim padem asi nemam pravo do vam toho kecat. Ve vecech ktery sem delal tedka bude existovat dira a rek bych ze se dobre pobavim jak se VAM ji podari zaplnit.

----
(poznamka pod carou: nechci timdle vyvolat zadny flame, a tim padem ani nejmenuju nikoho konretne. Takze kdyz nekdo bude chtit reagovat pls ICQ, dalsi topic nebo whatever)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

Forum - jen pro ty co se to tyka (ne novacky a nadsence DDR)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!  

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)