|
xg
Uživatel
|
|
Zaslal: út, 10.květen 2005, 17:21 |
|
|
|
Panelak, 3. patro... koberec... hardpad
zatim si nikdo nestezoval ani nemlatil na topeni )
je dost mozny, ze pokoj podemnou je i prazdnej.. ale imho to slyset moc neni.. skacu prevazne po spickach bez bot.
|
|
Centime
Uživatel
|
Zaslal: st, 10.srpen 2005, 16:11 |
|
|
|
Já pad nemám, celkem o něm uvažuju, ale mám velký, opravdu velký problém s podlahou. Nemyslím, že by to bylo tolik o kraválu, ale spíš o tom, že máme v baráku příšerně prochozené stropy a i sebemenší dupanec pocitíte tak, že se otřásají skla v knihovně
Otci jsem navrhla, že v rámci přestavby pokoje mi může zpevnit podlahu a rovnou zabudovat ťapky...neprošlo to.
|
|
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: pá, 18.listopad 2005, 22:31 |
|
|
|
A navic, kdyz clovek nedupe tak neni ani nejake odhlucneni treba ...
Jinak napad to neni zly, jenze, potreboval bys neco co utlumi silu kterou dupnes na pad tak aby nevznikaly vibrace, tzn potrebujes nejakou vrstvu ktera absorbuje tu energii, asi nejakym prohnutim, tohle je resene u softu tou karimatkou castecne, ale neco podobneho si nedokazu na hardpadu predstavit bez toho, aby se ti cely pad nehoupal, pokud by jsi to teda nacpal komplet pod pad.
|
|
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: čt, 3.srpen 2006, 14:03 |
|
|
|
Tak dnes na me poprve zazvonil soused. Je pravda, ze je to jen kratka doba, co mam hard, ale predtim jsem hrala na softech bez te vyplne a problem zjevne nemeli. Tvaril se v pohode, jenze je potiz, ze ma neurcitou pracovni dobu, takze...se to tezko domlouva.
Problem neni ani tak hluk, jako spis ty vibrace, tak uz jsem rikala.
No holt nebudu hrat heavy a nacpu si pod pad nejakou deku...a uvidime.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
WerK
Uživatel
|
Zaslal: čt, 3.srpen 2006, 14:11 |
|
|
|
Centime napsal: | Tak dnes na me poprve zazvonil soused. Je pravda, ze je to jen kratka doba, co mam hard, ale predtim jsem hrala na softech bez te vyplne a problem zjevne nemeli. Tvaril se v pohode, jenze je potiz, ze ma neurcitou pracovni dobu, takze...se to tezko domlouva.
No holt nebudu hrat heavy a nacpu si pod pad nejakou deku...a uvidime. |
Me se osvedcil molitan ze softpadu ... je velkej tak akorat a tlumi dobre
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: čt, 3.srpen 2006, 15:57 |
|
|
|
WerK napsal: | Centime napsal: | Tak dnes na me poprve zazvonil soused. Je pravda, ze je to jen kratka doba, co mam hard, ale predtim jsem hrala na softech bez te vyplne a problem zjevne nemeli. Tvaril se v pohode, jenze je potiz, ze ma neurcitou pracovni dobu, takze...se to tezko domlouva.
No holt nebudu hrat heavy a nacpu si pod pad nejakou deku...a uvidime. | Me se osvedcil molitan ze softpadu ... je velkej tak akorat a tlumi dobre |
No skoro zadny rozdil:)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |